03/10/2011

That Amazing!

Korang tahu melukis tak? Sesiapa yang tahu melukis tu, adalah kelebihan korang. Even aku sendiri pun tak tahu nak melukis. Tapi aku suka tengok lukisan orang yang cantik2 dan kreatif. Sebenarnya aku jeles dengan orang yang pandai melukis nie. Tambah pulak bila tengok gambar2 yang kat bawah nie. Alangkah bagusnya kalau aku dapat lukis macam nie. ^^

Lukisan yang kat bawah nie dilukis dengan menggunakan pensil sahaja. Walaupun guna pensil je, lukisan ini seolah-olah hidup dan jugak 3D. Memang impress. Cakap banyak tak guna. Korang tengok lah lukisan2 kat bawah nie.































Lagi 1, kalau korang perhatikan lukisan2 nie, sebenarnya lukisannya amat lah detail gila-gila. Memang fokus gila pelukis nie. Respect la! ^^


Sumber asal : leenks.com

18 comments

10/03/2011 07:47:00 pm

dengan sik malunya mek nak madah, mek melukis org lidi boleh la haha.kmk adalah org yg sikda bakat seni langsung ! tp mun pat gubahan bunga ya, boleh gik mek,melukis jak sik lepas haha

10/03/2011 07:57:00 pm

Banyak betul info menarik dan berguna dekat sini. Thanks. Nasihangit dah linkkan blog ni. Kalau tak percaya, boleh check dekat sini.

http://nasihangit.blogspot.com/

Nanti share lagi yer info yg menarik. Hehehe :D

10/03/2011 08:33:00 pm

lawanya lukisan-lukisan tu..

ieyza tak pndai melukis gak..
org lidi reti r. hehe

wah sangat cantik . choki sendiri pom ta reti lukis . buruk je bile melukis . hee :)

10/03/2011 09:03:00 pm

@hani apandi

haha.. kmk lukis org lidi pun x brapa pass.. melukis bena2 apa gik.. mok lukis lembu tp jadi rupa cicak kali.. haha

10/03/2011 09:04:00 pm

@ieyza afieyna

lawa kan? jeles ni.. hehe

10/03/2011 09:17:00 pm

cantik nye! xmampu nak lukis macam tu.... nak lukis org lidi pon gegeh lagi.. wuwuwwuu

10/03/2011 10:11:00 pm

wah..mmg cantik nie..ifa xberapa pandai nk lukis2 yg detail2 nie..bese2 leh la..haha

10/03/2011 10:14:00 pm

hebat nyer tangan si pelukis nih..jeles jer ase.. :)

10/04/2011 12:05:00 am

@cindhadahniea

tau xpe.. same la.. huhu

10/04/2011 12:05:00 am

@tiefazatie

sy bese2 pun xreti.. hehe

10/04/2011 12:05:00 am

@~Nana 귀여운~

kan kan kan? jeles! huhu

10/04/2011 12:06:00 am

@::ini belog saya . cinta hati saya::

2x5 je kite ni.. hehe

10/04/2011 07:32:00 am

realnya lukisan tu..brbakatnya pelukisnya..sedih xpndai lukis ermm huhu

10/04/2011 09:41:00 am

@EyA edamanhatiku

sama la.. xpndai melukis jgak

10/04/2011 09:58:00 am

melukis.. tak pernah menjadi kalau lukis apa2 pon.. :D

10/05/2011 02:25:00 am

@Green Apple

same la kite.. huhu

10/05/2011 01:49:00 pm

@yo87

ye ke? thanks :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...