20/03/2017

Kisah Setahun Kemudian

Setahun menghilang. Lepas tu kan, masih lagi ada yang ingat kat kita. Terharu lah! Terima kasih bertanya, mana Iolls menghilang. Kalau I rajin, ada lah tu nanti ceritanya. 

Biarpun blog dah berhabuk, bersawang still ada lagi yang sudi menerjah. Nasib baik lah Ioll ingat lagi password blogspot oi. At least boleh lah mencuba kerajinan ni berada di tahap mana. 

Setahun, banyak jugak perubahannya.

Ada yang blogging lagi.

Ada yang makin berjaya dengan penulisan masing masing. 

Ada yang sendu dan ada yang kelaut. 

Iolls lah salah seorang yang kelaut tu. Ini pun nasib baik lah timbul balik. Ada hanyut tak timbul timbul dah. 

Itu cerita orang lain. Untuk Iolls sendiri, macam tak banyak sangat yang berubah lah. 

Si Kancil Merah yang banyak berjasa tu wujud lagi. Cuma kini dia sudah bersara. Yang mengambil alih tugas empat rodanya? Itu, masih lagi berwarna merah. 

Tapi suatu perubahan yang paling jelas dan nyata.



Dulu berdua. Kini berenam. Plus tiga ekor bulus bulus.

p/s: Ada sesiapa yang nak anak kucing tak? Mix Scottish Fold. Telinga kelepet. 

5 comments

3/20/2017 09:19:00 am

aisya dah ada baby erk?

3/20/2017 02:27:00 pm

SB ni yg kejap timbul kejap tenggelam. Baru bln ni aktif berblog semula. Btw, welcome back

3/21/2017 05:57:00 am

Alhamdulillah ciknor. Rezeki. Hehe

3/21/2017 05:58:00 am

Biasa lah tu kan timbul tenggelam pastu timbul balik. Hehehe

3/22/2017 11:43:00 am

nak anak kucing tp sy duk sabah, jauhhh

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...