21/03/2015

Virus M Yang Semakin Menular!

Weekend datang lagi. Dengan senang hati tak perlu beratkan kepala fikir tentang workload yang menimbun kat office. Boleh bermalas-malasan di hujung minggu. Oh tak payah nak bermalas-malasan sangat lah sebab ada banyak benda lagi nak kena buat. 

Tapi rasa macam malas nak buat apa-apa. Nak makan tidur pun rasa malas. Bila makan dan tidur malas apatah lagi nak update blog and blogwalking. Ganda 12 lagi sifat malas. Lain kali lah I story panjang, lain kali lah singgah blog rakan. Sebab sekarang I is malas. 

Nampak tak betapa malas nya di situ?

Bila malas novel pun tak tersentuh dah sekarang. Rasa macam nak marathon tengok drama korea berjam-jam je. Eh, tengok drama korea tak malas pulak kan.

p/s : Negatif sungguh lah entri ini. Sana sini perkataan malas. Ish ish. 

8 comments

3/21/2015 11:14:00 am

ViRUS M untuk Malas,lawak :-)

3/21/2015 04:38:00 pm

Salam. Hee anak dara jelita tak baik malas malas saja. ;p

3/21/2015 05:48:00 pm

huhu ingat virus apa td.. :p

3/21/2015 09:45:00 pm

as'salam..
amboi..M sajee..kamon cik aisya..xmau M-M cengini..semangat skettt..heheheheh

3/22/2015 09:00:00 am

rasa nak berbaring ja, xnak bangun dari katil, boleh camtu? hehe

3/22/2015 09:32:00 pm

Mood..betul..terkadang terasa malas sangat..dan terkadang raaaajin sangat..warna warni mood..

3/23/2015 10:03:00 pm

virus M tu virus malas rupa nyer. ingatkan apa td.

3/24/2015 04:52:00 pm

makanlah ubat Malas..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...