25/09/2011

Comelnya En. Tim dan Cik Teng-teng


Semalam, lepas ke'busy'an tolong adik-adik Sanggar Citra sampai tido pun 2 jam je gara-gara main game Fruit Ninja secara real. Maksudnya, tolong adik-adik ni potong buah-buahan sebab diorang ada buka gerai. Sebab tu la nak jenguk blog pun tak sempat. Mana nak sempat kalau tido pukul 5, bangun pukul 7. Lepas tu satu hari di gerai, malam pulak sambung balik main game Fruit Ninja.

Actually, Chipmunk nak cerita pasal En. Tim dan Cik Teng-teng. Hari tu masa pergi Sunway Pyramid, terjumpa satu kedai ni. Chipmunk ada baca kat blog Cik Diea pasal kedai ni. Kedai Daiso Japan. Cik Diea bagitau kat kedai tu ada jual baju-baju kucing. Dah jumpa tu, Chipmunk tarik la En. Barney masuk gara-gara nak cari baju untuk En. Tim dan Cik Teng-teng. 

Beberapa hari lepas, Chipmunk poskan baju-baju tu dan memang dah sampai pun. Dan budak-budak berekor tu sangat comel bila pakai baju ni!





Mak siap pesan belikan lagi untuk En. Tim dan Cik Teng-teng ni sebab diorang suka pakai baju.

29 comments

9/25/2011 12:16:00 pm

teringin sangat2 nak bela kucing, tapi mama papa tak bagi sb dulu pernah bela, tapi mati.. hukhuk :(

9/25/2011 12:38:00 pm

ee,.. comel nye.. nak beli la gak baju untuk kucing2 kat rumah.. hee ^^

9/25/2011 02:32:00 pm

wahh!!comel gle!!

9/25/2011 02:35:00 pm

tomeyy nye kucin2 tuh..ase nak kidnap jep :P

9/25/2011 03:22:00 pm

ahaha..yarabi..geram kmk diat juak..kmk mok pusak juak eyh..haha..kiut kali jak.. :D

9/25/2011 05:53:00 pm

@Youhazreenda

nnti try la bela balik.. kne jaga elok2 la.. =)

9/25/2011 05:54:00 pm

@ieyza afieyna

hehe.. beli2..

9/25/2011 05:59:00 pm

@tiefazatie

tau xpe.. geram tgk 2 ekor tu.. hehe

9/25/2011 06:00:00 pm

@~Nana 귀여운~

oo.. xboleh2... hehe

9/25/2011 06:00:00 pm

@Syahirah Suhaili

kiut nak.. rasa mok gigit2 jak..

9/25/2011 07:11:00 pm

nice pulak bile pakai baju nie. hee

halamak . comelnye pakai baju . hehe :)

9/26/2011 12:21:00 am

@m!3yr4h_LolLy

kan? =)

9/26/2011 12:21:00 am

@::ini belog saya . cinta hati saya::

hehe.. tau xpe..

9/26/2011 09:55:00 am

comel! :D

kucing gua gemok xtau ada saiz ke tak..kehkehkeh

9/26/2011 09:55:00 am

singgah follow sini

kalu sudi, mari le follow ai pulak

maceh

9/26/2011 10:15:00 am

comel2..tp kejawak jak rupanya..pandey gelik ati kmk nangga..hehehe

9/26/2011 10:20:00 am

comel la kucing pakai bj.. hehe...

9/26/2011 11:13:00 am

@NM02

=)

9/26/2011 11:14:00 am

@Bui Junaidi

haha.. tang kiut jak pusak ya make baju.. mok beli gown gik pas tok.. mcm ne kah rupanya..

9/26/2011 11:15:00 am

@Cik Kay Jue

hehe.. tau xpe.. =)

10/12/2011 10:01:00 am

alahai..windu sama noni yg sudah lama pergi ke alam lain...

10/13/2011 09:22:00 am

@noornazuha

noni tu kucing sis ye?

11/23/2011 07:54:00 pm

tak rimas ke en tim n cik teng2 pakai baju?

11/24/2011 11:40:00 am

@CikguShikin

tak la.. makin diorg suka adalah.. hehe

4/03/2012 03:20:00 pm

adehhhh..x tahan tgk kucing cumil cumil niii..tpi allergy melanda,x le bela..sedeyy

4/05/2012 01:48:00 am

@noornazuha

alaa.. sedihnye.. huhu..

2/28/2014 08:56:00 am

gerammmnya lahaiii.... nak peluk kuat2... ahaha....

3/06/2014 07:55:00 am

@Anis Najwa
hehehe. sila2. :P

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...