23/09/2011

Novel Sekebun Bunga Cinta


Kenal tak Cik Liyana Zahim? Mesti kenal kan? Beliau ni penulis novel dan beliau jugak seorang blogger. Chipmunk ni selalu jugak masuk blog beliau. Dan ada satu hari ni, Chipmunk terbaca pasal novel baru beliau. Bila dapat tau novel beliau dah keluar, cari la novel beliau ni bila ada peluang ke kedai buku.


Novel beliau best tau. Especially part last-last tu. Sampai tak nak lepas novel tu langsung. Nak try habiskan terus time tu jugak. Alhamdulillah, Chipmunk dah habis baca semalam. Siapa yang taknak ketinggalan tu, cepat-cepat la pergi bookstore berhampiran cari novel yang bertajuk Sekebun Bunga Cinta sebab rugi sangat kalau tak baca. 

Untuk Cik Liyana, teruskan menulis ye. Even baru baca satu novel Cik Liyana, dan sedang mencari novel first Cik Liyana yang sampai sekarang tak jumpa-jumpa, dah rasa tak sabar nak tunggu next novel Cik Liyana pulak. =)

42 comments

9/23/2011 01:47:00 pm

rajin baca novel~

9/23/2011 02:09:00 pm

macam best je.. nak beli la..

9/23/2011 02:11:00 pm

wahhh rasa macam nak beli pulak hehe

9/23/2011 02:28:00 pm

ada 1 lagi novel cik liyana..tak ape nama tapi mmg best..khatam byk kali dah..hehe die pon blogger friendly!

9/23/2011 02:29:00 pm

@dhiera

bukan sekadar rajin je.. tp mmg hantu novel pun. hehe

9/23/2011 02:30:00 pm

@ieyza afieyna

memang best pun.. cepat g beli.. hehe

9/23/2011 02:30:00 pm

@Fathiah Hamim

beli jangan tak beli.. =)

9/23/2011 02:31:00 pm

@Cik Azizah

dah lama cari novel die yg lg 1 tu.. tp xjumpe2 huhu..

9/23/2011 03:49:00 pm

tu dia peminat cik liyana :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

9/23/2011 03:54:00 pm

Kunjungan silaturahmi sahabat di chipmunkandbarney...
Entry yang bagus sahabat...sepertinya novelnya juga bagus.
Salam persahabatan dari Indonesia.Assalamu'alaikum

9/23/2011 04:02:00 pm

comel je tajuk nie..xpernah bca lagi nie..hee

macam best je . heeh:)

9/23/2011 04:25:00 pm

Saya termasuk menggemari untuk membaca..salah satunya novel ini...bisa menjadi bahan referensinya nih..Thanks

9/23/2011 04:40:00 pm

bile lah rara nk g bli ni.haih.

9/23/2011 04:43:00 pm

dah lama sngt tak baca novel...

9/23/2011 04:59:00 pm

entri yang bagus sahabat.Terima kasih atas berbagi pengetahuan tentang novel seperti ini

9/23/2011 05:35:00 pm

novel dgn pompuan selalunya takleh dipisahkan! :)

9/23/2011 07:31:00 pm

best tak jalan cita novel tuh ?

9/23/2011 09:29:00 pm

@IFA Athirah

haha.. bese2 je.. peminat pun ape salahnye ye? =)

9/23/2011 09:30:00 pm

@tiefazatie

try la bce sis.. best2..

9/23/2011 09:30:00 pm

@::ini belog saya . cinta hati saya::

mmg best pun.. hehe

9/23/2011 09:33:00 pm

@rara pinkmafia

ade kesempatan nnti g la beli.. =)

9/23/2011 09:33:00 pm

@anisalya

la.. nape plak? =)

9/23/2011 11:21:00 pm

nk kena baca nih huhu.. bkawan lama.. tp x bc2 haha :P

9/23/2011 11:57:00 pm

sob3, dah lame tinggal rutin mmbaca novel.. =.='

9/24/2011 07:22:00 am

@Elie Lily

exactly! hehe

9/24/2011 07:22:00 am

@~Nana 귀여운~

best2.. try la bce.. =)

9/24/2011 07:23:00 am

@ciNdhaDahniEa

xpe, bile2 ade mse nnti boleh start bce novel balik ye?

9/24/2011 11:42:00 pm

da lame tinggalkan dunia novel nie. hee. kena pergi cari nie.

9/25/2011 10:59:00 am

@webmdmk

salam persahabatan dr malaysia jgk.. :)

9/25/2011 10:59:00 am

@blog-nailah

dah bce novel nie ke? :)

9/25/2011 11:00:00 am

@cardiacku

hehe.. :)

9/25/2011 11:01:00 am

@amranaiman

jom baca :)

9/25/2011 11:18:00 am

@m!3yr4h_LolLy

cari jangan tak cari. hehe

9/25/2011 03:30:00 pm

Aisye dearest.. Tq review novel akk ni.. Huwaaa... Taip ni sambil nangis.. Ailebiyu 1 tan kilo metric! Hehehe.. Tq sudi luangkan masa utk SBC.. May ALLAH bless u.. :)

9/25/2011 05:02:00 pm

@Liyana Zahim

hehe.. ur welcome.. =)

9/26/2011 04:47:00 pm

Dear, novel yg stu lg tu mmg da tak ada.. Tp kat akk ada.. Lau nk bli p kat blog novel on9 akk.. Hehehe.. :)

9/28/2011 05:33:00 pm

@Liyana Zahim

ok2.. jap g tgk.. =)

11/19/2011 03:27:00 pm

cite MAID bestt jgk :D

11/20/2011 09:01:00 am

@nur cahaya

cite ape tu? xpernah dgr pun.

3/11/2012 04:14:00 pm

tak pernah baca lgi.. nnti nak cari la.. dh la musim book fair skrang ni ^_^

3/11/2012 11:21:00 pm

@Haruno Hana 하나

try la carik.. best2.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...