31/12/2015

Spontaneous Thursday: Hari Terakhir

Tak sedar kan,
Kita sudah berada di hari terakhir untuk tahun 2015.
Dah tahun baru rupanya esok.

So apa konklusi nya untuk tahun ini?
Azam tercapai?
Atau carry forward untuk tahun 2016 pulak?
Hiks.

p/s: Thank you 2015 for all the memories.

9 comments

12/31/2015 08:34:00 am

selamat tahun baru cik aisyah., dulu sorang kini berdua kann., ammvoiii ;p

12/31/2015 09:18:00 am

takde azam pun buat masa neh..hahaha...so, tak tau tercapai ke tak...tp ada impian nak tgk Aisya kawen 2015...yeay jd kenyataan! hahahaha

12/31/2015 10:33:00 am

Ye.
Dah last day dah.
Huhuhuhu

12/31/2015 11:15:00 am

Selamat Tahun Baru Aisya :)

12/31/2015 12:02:00 pm

tak pernah ada azam, taktau nak azam camne. cuma selalu harap setiap hari mendatang akan lebih baik daripada hari yg sebelumnya :)

12/31/2015 02:06:00 pm

ada certain azam 2015 kena carry forward.. yang tahuntahun sebelum pun ada. hahaha

All the best untuk tahun baru ! :D

12/31/2015 04:57:00 pm

^^

12/31/2015 05:16:00 pm

aku pun lupa dah apa azam aku. hahaha... azam tahun depan belum fikir lagi.

1/04/2016 12:05:00 am

azam tahun 2015 bawakkan ke tahun 2016, macam biasa la :P

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...