19/03/2017

Hilang

Setahun jugak menghilang.

Dah lama terfikir nak menulis kembali tapi menjadi seorang pencuri masa itu adalah suatu yang tidak mungkin.

Tipu la kalau kata tak rindu kan.

Banyak nak diceritakan.

Banyak yang nak dikongsikan.

Tapi.

Tengok, tapi lagi.

Ini pun tak menjamin post kedua dalam masa yang terdekat. Mungkin esok, atau bulan depan. Boleh jadi tahun depan.

Atau mungkin juga tak kan pernah ada.

Tengah godek godek ni tengok apa yang berubah. Tapi buka guna phone je la yang mampu.


Laptop? Huruf C keyboard tu dah tak berfungsi. Gigih pulak tiap kali nak taip huruf C kena guna on screen keyboard. Replace huruf C dengan huruf lain orang kata terencat pulak nanti, tak reti nak mengeja. Eh.



11 comments

3/19/2017 05:53:00 pm

ya Allah..aisya..mana hilang?huhu

3/19/2017 07:42:00 pm

Selamat merajinkan diri ye

3/19/2017 07:55:00 pm

Takde hilang mne2. Ade je. Hihi

3/19/2017 07:55:00 pm

Ermmm.. Hehe. Insyaallah.

3/19/2017 08:47:00 pm

waaa nang bz bena la ktk kinek kan. dolok salu jak tgk ktk update blog hehehe.

3/19/2017 09:36:00 pm

setahun je., hehe xper cik aisyah., blog bukanlah hakmilik kekall., ;p

3/20/2017 07:26:00 pm

Bukan bz. Mls sebenarnya. Haha

3/20/2017 07:26:00 pm

Yesss. Betul itu. Hehe

3/22/2017 06:26:00 am

Semoga dipermudahkan segala urusan ye 😘

3/25/2017 12:04:00 am

continue je menulis macam aku. 3-4 bulan 1 entri. hehehe...

3/26/2017 08:48:00 am

Tq! Hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...