31/01/2016

Last Day


Last day sudah.
Berkesempatan untuk breakfast tepi pantai sambil ditemani angin pagi yang sepoi sepoi bahasa.

Cuma yang tak best,
Tak berkesempatan pulak nak mandi laut.
Sobs.

p/s: Bersiap. Nak pergi naik cable car pulak. Weee!

28 comments

1/31/2016 09:58:00 am

Assalammualaikum...

seronoknyer dapat gi bercuti bersama keluarga...

mselim3

pls: have a nice holiday...

1/31/2016 09:04:00 pm

amboi seronoknya kak Aisya hehe :D

2/01/2016 12:42:00 am

Bestnya! Have fun kak aisya.. ;)

2/01/2016 11:28:00 am

Wahh seronoknya jalan jalan :D

2/01/2016 03:38:00 pm

honeymoon ke tu.. hihi

2/02/2016 08:41:00 am

Were best best

2/03/2016 12:53:00 am

best nya dapat honeymoon tiap bulan


psst aa..dah ada lom:-))

2/03/2016 08:21:00 am

cantik view pantai. =)

2/05/2016 09:33:00 am

Aie, nait cable car sis. Best eh. Mok nait jwak. Huhu.

http://angellovesoldier.blogspot.com/

2/11/2016 02:36:00 pm

Ini di pantai mana? Cantik gambar, relaks je minda :)

2/12/2016 05:16:00 pm

salam cik aisya =)

wahh beshnyer..honeymoon ke ^,^

2/19/2016 09:28:00 am

seronoknya, tak pernah lagi seumur hidup naik cable car.

3/04/2016 02:13:00 am

amboiii... bestnya dia holiday kat langkawi.
lama momoy tak jenguk sini
dear sihat ?

3/06/2016 09:09:00 pm

wow.. macam best je..

4/25/2016 12:21:00 am

Lamanya tak relax macam tu.. Haish.. Happy holiday.. Enjoy Kedah kami noh =P

5/06/2016 10:22:00 pm

breakfast kat mana nih?

6/01/2016 10:05:00 pm

amboii romantisnyaa. akak terlupa lilin :P

6/02/2016 11:29:00 pm

assalamualaikum..lama bercuti..apa khabar..dah dapat baby ke

6/12/2016 11:47:00 am

Cantiknya tempat breakfast masa cuti. Selamat Berpuasa :)

6/26/2016 12:28:00 pm

bestnya.. hirup udara tepi pantai...bunyi ombak..burung2

6/27/2016 09:06:00 am

Hi! Sorry for the late review :)

http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2016/06/blog-review-by-little-miss-snowflake_27.html

8/13/2016 10:45:00 pm

pergh..mesti layan kalau braekfast macam tu.. cable car best jugak.. kalau x sempat mndi laut, mndi la air terjun kat telaga tujuh, x jauh dari cable car tu..

anyway, dah lama x singgah sini.. hehehe

9/01/2016 05:36:00 am

hai cik blog.. awak pon hiatus macam kita jugak ke? nak celen kita ea.. hehe..

9/02/2016 10:11:00 pm

lamanya cuti. dah masuk bulan 9 ni cik aisya..haha ^_^

10/14/2016 03:05:00 pm

Datang singgah jenguk tuan tanah

1/27/2017 03:40:00 pm

amboi.. mesti best giler kat makan2 tepi laut.,..

2/07/2017 11:46:00 am

wahh mee siam tuuh., ;p

2/18/2017 09:35:00 pm

Waaaah.. bercuti yee

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...