04/01/2016

Bloglist Tahun Baru !

Bercuti sebentar dua hari, hari ini tambah lagi sehari. Extend lagi sehari cuti sebabnya nak settle kan segala urusan rasmi yang perlu diselesaikan. Dalam erti kata lain, tak nak hadap jammed pagi dan petang sebab hari ini sesi persekolahan dah bermula. Biasalah di awal tahun begini, jalan jammed itu perkara biasa. 


Kita dah berada di bulan January tahun 2016 dah kan? Pejam celik aje rasa. Fikir balik lagi beberapa tahun nak masuk 3 series. OMG. In denial tiba tiba. Iolls masih lagi sweet 16. 

By the way, bloglist tahun baru I dah update. Sampai rumah pagi tadi, terus on laptop kekonon nak update bloglist. Nasib baik Iolls aje yang cuti. Dapat jugak lah bermalas-malasan sambil tengok cerita korea. Yeay!


Yang tersenarai di atas ini, Iolls dah masukkan dalam bloglist tahun ini. Terima kasih banyak-banyak and tahniah semua. Bulan ini komen lah lagi. Hiks. 


Ada orang baru, ada orang lama. Terima kasih tak terhingga. Sekali lagi. 

p/s : Rasa macam nak buat GA. Ada tak yang nak joint venture sekali? Tapi yang simple simple aje lah. Hiks. 

7 comments

1/04/2016 01:10:00 pm

tahniah semua... buat la sis... GA mesti org join :)

1/04/2016 01:19:00 pm

hehehehe GA ape tewwww

1/04/2016 01:26:00 pm

timekseh cik aisyah tuu cuti erk arini untunglarr., ;p

1/04/2016 01:49:00 pm

Buat la GA yunk. sy nak join hehe

1/04/2016 03:42:00 pm

ehh.. Lissa pun ada. hee. terima kasih! Lissa masukkan u dalam bloglist Lissa jugak :D

1/05/2016 05:58:00 pm

Buat jer mesti ramai yg join tp jgn link ngan fb lah.link ngan fb xdpt la sy nk join hehe

1/11/2016 03:15:00 pm

kalo akak buat GA, HUDA TAK AKAN TAK JOIN muehehehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...