12/07/2011

Eh, Orkid la!

Quick Update!
Kat kolej tak boleh online dan kat tempat kerja agak busy sampai tak sempat nak log in facebook pun. Nak pinjam broadband En. Barney, En. Barney pulak dah balik rumah tinggalkan Chipmunk sorang-sorang. Eh?

Last saturday masa semua orang tengah kecoh-kecoh dengan you-know-what, En. Barney, Chipmunk dan juga bestfriend Chipmunk, Cik Juju Y.J. dan kawan Cik Juju Y.J. menggedikkan diri untuk keluar ke Floria 2011 even dah kena pesan dengan parents masing-masing jangan pergi mana-mana. Datang-datang je seronok sangat sebab dalam kepala dah fikir, mesti banyak bunga orkid. Geram sangat tengok orkid-orkid cantik sambil fikir kalau bawa balik rumah bagi kat nenek sayang mesti nenek suka. (Even tema Roses Are Forever, bukan orkid).

Malas nak bebel panjang-panjang, tengok gambar lagi bagus. Kan?




















14 comments

7/12/2011 03:15:00 pm

suka orkid jugak :)
kalau nama orked bez jugak...hahaha

7/12/2011 03:27:00 pm

@Adibah faizah

betul jugak kan. Nanti nak bagi nama anak Orked la, klasik gila.. =)

7/12/2011 03:40:00 pm

tengok tv1 siar pasal floria ni..time tu kita orang ada d cameron..lg terasa la fresh dia...hheheh

7/12/2011 03:47:00 pm

been there too, memang lawa and menarik, hehe

7/12/2011 03:47:00 pm

@Khamiza-Khalisha

ala, nak gi cameron jugak la.. =)

7/12/2011 06:15:00 pm

kat cameron jek ker bende ni ad??

7/12/2011 08:12:00 pm

menangis guling2 teringin nak g..
tapi takde sape nak bawak :(

7/12/2011 09:40:00 pm

bui ada kawan nama orked..buah stroberi tu nampak nyum2..*_*

7/12/2011 11:48:00 pm

@Adam Idris

yup.. nice and beautiful! :)

7/12/2011 11:50:00 pm

@OP Shahfieq Daniel

ape dia? orked ke?

7/13/2011 03:54:00 pm

@♥GAdiSMeRaHJaMbU♥

la, kalau tau dah ajak jugak dah..

7/13/2011 03:57:00 pm

@Bui Junaidi

ikut hati mok jak petik sigek.
=)

7/13/2011 06:17:00 pm

cantiknya!bak strawberry tue!Hihi

7/15/2011 12:03:00 pm

@tiefazatie

tak boleh.. tak boleh.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...