26/07/2011

SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!

Thanks to Mella sebab tag. Semalam tak sempat nak buat, sekarang dalam lab sementara nak tunggu buat kerja ni (Orang selalu tunggu kerja siap, ni nak tunggu buat kerja) ambik kesempatan jap join GA ni. Yela, orang dah tag, join je la kan? Dulu xda nya nak join GA atau contest-contest ni, tapi bila fikir nanti orang yang tag kita ni cakap apa pulak. Sekarang ni, orang dah tag, tak payah nak banyak songeh join je.

Dan sekarang ni, tak payah nak banyak bebel pulak ye.

Hari ni nak join GiveAway dari KOREA dan BANDUNG pulak. Keterangan lanjut sila klik banner di bawah ye. Sekian, terima kasih. Eh?


 Syarat-syarat penyertaan :
1. Beralamat di Malaysia dan mempunyai Blog.
2. Follow blog-blog di bawah


3. Buat entry bertajuk SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!
4. Copy banner dan letak dalam entry.
5. Tag at least 2 orang.
6. Dan tinggalkan link.

Lastly, nak tag...


Tarikh Tutup : 15 August 2011

8 comments

7/26/2011 02:05:00 pm

good luck! =)

7/26/2011 02:13:00 pm

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

7/26/2011 02:25:00 pm

@Fathiah Hamim

thanks.. =)

7/26/2011 02:25:00 pm

@abazilah

okay.. =)

7/26/2011 04:38:00 pm

gud luck beybeh!!

7/26/2011 05:58:00 pm

@lagenda

tenkiu2.. =)

7/26/2011 11:47:00 pm

Salam.. hai.. gud luck k.. semoga murah rezeki..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

7/27/2011 01:36:00 pm

@nazira

thanks ye...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...