09/07/2011

Mega Giveway by Yana dan Cik Putih

Alhamdulillah..
After all this time, Chipmunk finally terbuka pintu hati nak join contest-contest bagai ni. Mood elok kot. Thanks to sis Aisyah Abdullah sebab tag Chipmunk.

Okay, cakap pasal contest pulak. First ever contest yang Chipmunk nak join ni is Mega Giveaway by Yana and Cik Putih. (Klik nama kalau nak pergi blog Cik Yana dan Cik Putih ni). Klik je banner kat bawah untuk tau lebih lanjut mengenai GA ni. Simple je dan hadiah pun menarik. (Nak tau hadiah apa, boleh klik SINI)


Follow sudah, like fanpage pun sudah. Tinggal nak tag kawan-kawan dan letak list sponsor pulak!

Senarai sponsor :


Sekarang Chipmunk nak tag tiga orang yang bertuah pulak.

10 comments

7/10/2011 12:08:00 am

dasyat lah hadiah dy..
peh pehhhh

7/10/2011 08:17:00 pm

thanks dear for tagging me.
jap i buat yeah. hehehe (^^,)

7/10/2011 11:06:00 pm

wwiiieee~ cam best jak GA tok..ada juak da bebrapa orang tag kmk soh join.. p lom da masa mek nak taip entry..p xhal..lak mek da masa naip,mek join keyh..neway,gudluck aisya! :D

7/10/2011 11:59:00 pm

@♥GAdiSMeRaHJaMbU♥

join jangan tak join.. =)

7/11/2011 12:00:00 am

@Syahirah Suhaili

join jak sia.. ne tauk bertuah tek. hehe

7/12/2011 11:51:00 pm

@Far8 budak baik

pergh!! taw xpe.. :)

8/03/2011 01:03:00 am

xley join..
blog dye kene hack.. =(

8/03/2011 05:48:00 am

@eyna lollipop

blog yana yg kne hack.. blog cik putih ok je, try tgk kat blog cik putih..

sudah check penyertaan.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,

8/04/2011 03:12:00 pm

@C i k P u t i h K e b a b o m !

thanks! =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...