16/08/2012

Berlalunya Ramadhan, Tibanya Syawal


Memandangkan masing-masing berlumba-lumba nak ucapkan Selamat Hari Raya, jadi Chipmunk pun tak nak ketinggalan nak ucapkan Selamat Hari Raya jugak. 

First of all, Chipmunk nak menyusun sepuluh jari yang ada ni (nak susun jari kaki sekali nampak macam kurang sopan pulak), untuk minta maaf seandainya Chipmunk ada atau pernah tersilap kat mana-mana sepanjang berblogging ni. Tersinggung perasaan mana-mana pihak ataupun terkasar bahasa. Kalau ada yang terasa hati dengan mana-mana komen atau jejak yang Chipmunk tinggalkan tu, Chipmunk minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. Chipmunk jugak manusia biasa, tak perfect mana pun jadi standard lah kalau ada tersilap kat mana-mana tu. Jangan simpan dalam hati, tapi tegurlah dengan elok dan bukannya dengan caci maki. =)

klik untuk lebih jelas

Sedih bila Ramadhan kian berlalu pergi. Alhamdulillah, ramadhan kali ini secara peribadi adalah yang terbaik berbanding ramadhan-ramadhan sebelumnya. Mudah-mudahan segala amal dan ibadah sepanjang bulan yang mulia ini diterima oleh-Nya. Dan mudah-mudahan kita dipanjangkan umur untuk berjumpa lagi dengan ramadhan di tahun yang akan datang.

Untuk blogger yang ada di Miri tu, jemput-jemput la datang ke rumah. =)

p/s: nak renovate blog lah, paling kurang pun tukar header. Semangat raya sikit. Kerja edit-mengedit untuk gambar di atas tu menggunakan khidmat google images.

17 comments

8/16/2012 11:33:00 pm

selamat hari raya!!

8/16/2012 11:43:00 pm

cik na tggu malam raya br nak wish. hehe..

selamat hari raya chipmunk & family. maaf juga tau kalo ada salah silap komen kat sini. mkn kek lapis tu ingat cik na sama ye. hehe..

8/16/2012 11:53:00 pm

selamat hari raya aisya..tak dapat nak sampai umah aisya..sbb jauh..hukhuk

8/17/2012 12:02:00 am

Maaf diterima.. haha.. Aku pn nak mohon ampun dan maaf sekiranya ada salah dan silap ye.. Selamat Menyambut Syawal ^_^

8/17/2012 12:21:00 am

selamat hari raya aidilfitri

8/17/2012 01:07:00 am

Selamat Hari Raya :D

8/17/2012 04:49:00 am

xpe2..dimaafkan..hehe
selamat hari raya jugak ye Cik Aisya ^,^

8/17/2012 10:14:00 am

selamat hari raya!!

maaf zahir batin!!!

jangan lpa tirah time mkn biskut raya nnt..hihi :)

8/17/2012 11:32:00 am

Selamat hari raya ktk :D

8/17/2012 10:00:00 pm

cik azizah's blog mengucapkan salam lebaran.. ampun maaf di pinta :)


selamat hari raya syg~~

8/17/2012 10:28:00 pm

selamat hari raya.. maaf atas segala kesilapan :)

8/17/2012 10:36:00 pm

selamat hari raye :D. hehe kaka nak duit rayee~~

8/17/2012 11:00:00 pm

selamat menyambut hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin

8/18/2012 02:14:00 am

selamat hari raya.. maaf zahir dan batin...

8/18/2012 03:22:00 am

betul2.. semua pakat berlumba2 bagi ucapan hari raya.. hehe. aida pun sedih Ramadhan nak berlalu dah.. T_T entah dapat ke tak jumpa Ramadhan akan datang.. selamat hari raya aisya.. mohon maaf jika ada kesalahan ya.. aida pun esok nakganti header.. hehe

8/19/2012 06:42:00 am

selamat hr rya...maaf zahir batin :)

8/22/2012 09:38:00 pm

selamat hari raya:)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...