27/08/2012

Segmen : Bersama Warna Kegemaranku


Sebenarnya kan, Chipmunk tak tau nak update apa ni. Langsung tak ada idea. Kepala pun pusing. Demam dah sudah, flu pun sudah, sekarang ni pening kepala pulak. Jadi nak join satu contest ni. Memandangkan tuan punya dah menjemput. Syarat-syarat pun simple. Kalau nak join jugak klik je banner kat bawah ni.


Syarat nombor 1 dan 2 dah settle (nak tau apa syarat-syarat tu klik banner di atas). Syarat ketiga pulak cerita tentang warna kegemaran dan kenapa minat warna tu. Sebenarnya Chipmunk ni jenis yang tak kisah pun tentang warna-warna ni, bantai je sebenarnya.  Tapi dalam banyak-banyak warna Chipmunk prefer warna MERAH. Sebab bagi Chipmunk warna merah itu memang sangat menawan. Dan merah jugak nampak berani, I Likeeee! Hehe.

Ada lagi syarat suruh letak bukti macam gambar lah tapi Chipmunk ni jenis yang kurang sikit bila part-part bergambar ni. Lagi-lagi gambar sorang-sorang, memang tak lah. Kena ada something yang trigger gene kaki bergambar tu. Jadi selongkar punya selongkar jumpa jugak lah gambarnya.


Kereta Chipmunk, Si Merah dan nampak tuan punya kereta pun pakai baju warna merah di situ ye. Orang selalu cakap tu kereta En. Barney sebab tengok En. Barney yang drive kereta tu pergi mana-mana. Yelah, dah ada driver buat apa Chipmunk nak drive lagi kan? Eh!

Ada something lagi colour merah yang tak kisah la Chipmunk kena travel pergi mana-mana atau ulang-alik KL-Miri, Chipmunk mesti bawa jugak. Ini....


Yang ni Chipmunk beli online tapi tak ingat pulak dekat siapa. Memang sengaja beli sepasang, first anniversary Chipmunk dan En. Barney dulu. Chipmunk simpan satu, En. Barney pulak simpan satu. Dah dua tahun lebih dah simpan bantal merah ni. Dah jadi macam bantal busuk dah sekarang.

Satu lagi Chipmunk lupa, tengah mesej-mesej dengan En. Barney baru Chipmunk perasan. Dan nasib baik Chipmunk pernah buat entry pasal INI dulu.


Sony Ericsson W8 warna merah yang Chipmunk pakai sekarang. Dah setahun jugak. Tapi tak nampak pulak belakang warna merah tu. Jumpa gambar ni pun bila selongkar-selongkar blog.

Eh, tak terperasan pulak banyak cakap kan? Last Chipmunk nak tag.....

34 comments

8/27/2012 11:58:00 pm

selamat bersegmen.. =)

singgah sini sambil derma... :)

8/28/2012 06:31:00 am

owhhh..suke merah rupenyer....
ingtkan suke biru mcm wrne blog dier ni..hehe ^,^

8/28/2012 08:45:00 am

gudluck syg...

8/28/2012 01:12:00 pm

Selamat bersegmen ktk... kmk pun suka warna merah juak.... lebih2 lagi mun di gabung dgn itam... nang terserlah jak merah ya... :D

8/28/2012 01:23:00 pm

tirah pon suka merah...hihi

8/28/2012 04:07:00 pm

thnk support contest chot..good luck kak :)

8/28/2012 08:34:00 pm

wah.. suka warna merah yee.. hihi. haz pn kena tag untk ni..^^
goodluck =)

8/28/2012 10:08:00 pm

huhuhu..ingtkan suke warne biru...

uper2nya merah ek?

ayu pun ade gak tepon sony xperia kaler merah..tp jenis xperia ray...suke hp sony,huhu:)

8/28/2012 10:13:00 pm

sis suka pink and purple..hehe

p/s selamat bersegmen :)

8/28/2012 11:18:00 pm

gudLuck dear :)

8/29/2012 12:30:00 pm

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Bersabarlah dalam bertindak agar membuahkan hasil yang manis.,.
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

8/29/2012 01:01:00 pm

@miz ruha

thanks!! hehe

8/29/2012 01:04:00 pm

@Cik Yaya

dah agak org mesti akan fikir cmtu.. hehe

8/29/2012 01:11:00 pm

@azizah :)

thanks kakak cantik.. hehe

8/29/2012 01:11:00 pm

@Masz Sidek

aie, bena ya.. tang kacak jak rupanya.. hehe

8/29/2012 01:11:00 pm

@tirahzairi

high 5 sikit.. hehe

8/29/2012 01:12:00 pm

@chot ok..!

bende kecik je tu.. hehe.. tq jugak sudi jemput.. =)

8/29/2012 01:12:00 pm

@haz

goodluck jugak ye haz! hehe

8/29/2012 01:13:00 pm

@Ayumi Comot

sebab blog kaler biru kan? hehe..

8/29/2012 01:13:00 pm

@puteri kasih

jom la sis.. join sekaki.. hehe

8/29/2012 01:14:00 pm

@shidaR

tenkiu2.. hehe

8/29/2012 01:14:00 pm

@outbound Malang

=)

8/29/2012 09:32:00 pm

Salam...haii..Jaja dari segmen yg sama..
Jaja dah follow awak..jemput follow Jaja balik ye.. :)
Jaja nk ajak awak join Blogwalking & GiveAway
kat bawah ni link2 dia...tengok2 la yer kalau berminat..
time kasih..

BLOGWALKING

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

GIVEAWAY

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

8/30/2012 01:27:00 pm

@Jaja Sutera

thanks invite.. insyaAllah sy join.. tp xjnji la tau.. =)

8/30/2012 03:10:00 pm

Goodluck! Kmk suka warna merah juak tapi terlebih suka warna pink dah :D hee

8/31/2012 11:56:00 am

@Sally Yatiey

kmk x minat pink.. huhu

9/10/2012 07:39:00 pm

Salam pekenalan ^^
Nurrul dari segmen yg sama.. ehem2 Nurrul pongg suka warna merah ! ! 1 :")

9/10/2012 11:52:00 pm

@Nurrul

merah itu kan menawan! hehe

9/13/2012 11:58:00 pm

follow dr segmen sme..follow aten balik tau..

http://atienstory0809.blogspot.com/2012/09/segmen-bersama-warna-kegemaranku.html

9/14/2012 12:05:00 am

@Aten

ok.. =)

10/15/2012 04:17:00 pm

senarai peserta telah diupdate,bwre sini untuk cari pemenang pula.. :)

http://chot91.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-contest-bersama-warna.html

10/15/2012 05:16:00 pm

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

10/16/2012 07:50:00 am

@chot ok..!

thanks chot.. hehe

10/16/2012 07:51:00 am

@Aimi Syahirah

alamak, dah tutup la pulak. huhu. thnks invite..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...