05/11/2014

Wordless Wednesday : Things To Do Without Internet Access


17 comments

11/05/2014 08:21:00 am

hihihih...

11/05/2014 09:10:00 am

Go to Mc D tu yang tak tahan...hahaha

11/05/2014 09:41:00 am

teruk betuk kalau takde internet ek?...hihi

11/05/2014 11:58:00 am

Hahahahahaha !

11/05/2014 12:29:00 pm

haha..yang bawah sekali tu paling ramaikan...sakit hati bila tak dpt access intenet..nak buat apa pun tak boleh..hehe.. :D

11/05/2014 01:27:00 pm

Mun kamek, sik ada internet alu mengemis cerita Korea ngan kawan. Hahah.

By Angel Love Soldier

11/05/2014 02:05:00 pm

Salam, hahaha yg paling sengal tu lah yg paling ramai org buat ye, haha cyring at corner..dah cm melukut di tepi gantang~ hahah

11/05/2014 02:56:00 pm

setuju :)

11/05/2014 09:35:00 pm

mungkin aku akan pergi lepak kat kedai yg ada wifi. hehehe...

11/05/2014 11:27:00 pm

wahhh... siap ada ni.. (^_^)

11/06/2014 12:01:00 am

setuju ^^

11/06/2014 12:18:00 am

yg pasti yang paling bnyk (cry) tu bukn yaya yeeerk ;p xde mkne nak ngis bgai sbb 'line' xde ^,^

11/06/2014 01:22:00 am

I think I'll take a nap.. hehe ^_^

11/06/2014 05:11:00 am

hahaha...

11/06/2014 08:01:00 am

tak boleh dibayangkan hidup tanpa internet hehe

salam kenal & follow u sis

11/06/2014 03:54:00 pm

read book of course.. heheh..

11/13/2014 09:04:00 am

hari pertama wifi buat hal meroyan habis ah.. hehe.. pastu pasrah dan buat kerja yg berfaedah..baru rasa bertapa bernilainya masa

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...