10/09/2015

Cek Nuffnang Akhirnya Tiba Jua

Dari bulan may lagi tertunggu-tunggu cek dari nuffnang. Dan akhirnya kelmarin sampai jugak dalam mailbox. Dalam hati dah terdetik dah, mungkin tak ada rezeki kot. Tapi tetiap hari setia jugak check mailbox. Kekononnya tunggul bil air bil elektrik sampai padahal itu sebulan sekali cuma. 

Hantar tiket buat pertama kalinya, Nuffnang reply. cek Iolls besar kemungkinan hilang masa dalam perjalanan. So Nuffnang issue balik dan hantar semula ke alamat yang I beri. 

Tiket kedua. Dua minggu selepas balasan terakhir dari Nuffnang. Iolls submit lagi tiket baru. Sampai sudah tak ada balasan. 

Hampir give up. Sekali, ada lah!

Thanks Nuffnang Team. Cek No #3. Alhamdulillah.

Mungkin ada problem dengan mailing address Iolls kot. Tengok sampul semua tulis tangan. Sampul pun ada macam lain sikit daripada cek-cek sebelum ni. Atau sekarang ni memang begitu rupanya? Almaklumlah, kalau ada rezeki lebih cash out setahun sekali je mampu. 

Nak inform Nuffnang yang cek Iolls dah sampai, tapi tak boleh nak buka website Nuffnang pulak. Ada yang mengalami masalah yang sama ke?

p/s : 400 Bad Request? 

14 comments

9/10/2015 08:07:00 am

Wah..dah cashout nuff yer .. yana msih simpan biar byk2 hehe

9/10/2015 08:31:00 am

wahh masyuk tuu.,

9/10/2015 08:37:00 am

tahniah :D

9/10/2015 08:57:00 am

Salam singgah sini dik...wahh...tahniah yer dik..

9/10/2015 09:57:00 am

wahhhhhhh...dah cash out daaaa..tanak kongsi ke dapat berapa?huuhuuuuhuuh.......kita ta tau masa bila nak cash out..ta cukup ag nak cash out t_t

9/10/2015 09:59:00 am

tahniah..rezeki tu

9/10/2015 11:04:00 am

Hi sis,

Ingatkan saya sorang je hadapi masalah nuffnang #400 bad request...
Alhamdulillah...ada rezeki awak.

9/10/2015 11:57:00 pm

tahniah..

9/11/2015 12:07:00 am

salam..
adela tu prob nyer..huhu

9/11/2015 03:26:00 pm

Assalamualaikum Aisya A.

Wahhh rezeki, alhamdulillah.. Mesti teruja kann..:-)

9/11/2015 08:40:00 pm

df entah bila nuffnang nak naik hahaha

9/11/2015 09:21:00 pm

tahniah, cek dah sampai. boleh belanja. hehehe...

9/12/2015 08:11:00 am

cekk no 3 tuhhhhhhhhh!

9/12/2015 02:26:00 pm

Alhamdulilah..sampai juga...kalau dah rezeki..tak kemana

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...