25/09/2015

Just Married

Alhamdulillah, kekononnya bercinta monyet since tahun 2010 akhirnya 19 September 2015 status pun bertukar jadi husband and wife pulak. Makanya secara tak langsung bukan lah cinta monyet kan. Hiks. 


Baru ada kesempatan nak menaip lebih panjang. Selama ni update blog pun via phone je. Type post title, upload gambar then publish. Tanda Iolls tak lupa rakan-rakan maya. Oh eching je, padahal busy ke sana ke mari dan berhari raya aidiladha. 


Majlis akad nikah, bertemakan putih dan gold. Nanti lah Iolls cerita lebih lanjut pasal majlis. Tunggu dah dapat gambar-gambar dari official photographer. Cantik bergaya sikit nak cuci mata tengok gambar kan. Konon kononnya baru lah feel nak bercerita tu up sikit. Ceh. 

Sesi outdoor photoshoot

Ada banyak sangat entri wedding review nak dikongsikan bersama. Entri jalan-jalan cuci mata makan angin pun banyak. Tapi tunggu Iolls balik dari bercuti lah. Sekarang ni nak menghabiskan saki baki cuti yang ada dulu.

p/s : Cuti dua minggu dah nak habis. Berpijak lah di bumi yang nyata wahai perempuan. 

12 comments

9/25/2015 01:21:00 pm

wuuu bestnya kahwin.. hahaha tahniah awak dah jadi wie orang dah. jaga diri elok-elok. jadi isteri solehah tau.. hehehe

9/25/2015 01:30:00 pm

Assalamualaikum kak aisya.. dh lama xsinggah sini.. tahniah kak.. dah jadi bini orang.. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat dan diberkati ALlah :)

9/25/2015 01:37:00 pm

congrats!pewittttt..semoga kekal hingga ke jannah

9/25/2015 02:23:00 pm

wahh sonoknyer kawenn.. tahniah dan moga berkekalan ;p

9/25/2015 10:58:00 pm

Alhamdulillah..
yea..da selmt kwan kite sorng ni..
akhrnye...hehe
slmt cik aisya ^,^
tumpng hepi sekali..hehe
moga kekal akhr hyt ye..amin.. =)

9/26/2015 09:03:00 am

alhamdulilah tahniah ya

9/26/2015 11:11:00 am

alhamdulillah.. tahniah aisya.. kak aiza doakan semoga rumahtangga yang dibina diberkati Allah swt selalu dan kekal hingga ke jannah.. :)

9/26/2015 10:56:00 pm

Tahniah kak aisya!

9/27/2015 11:52:00 am

tahniah...syukur alhamdulilah....moga ikatan yang dibina kekal sampai akhir..amin

9/28/2015 10:17:00 am

Ok, we all tunggu entry you all! Semoga berbahagia sampai ke jannah ye.. ;)

9/30/2015 05:13:00 am

Wahhh...xsabar nak tngok gambaq kawen.upload banyak2 noh hehe

10/02/2015 10:33:00 pm

ingatkan tak update lg. update dah rupa nyer. hehehe...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...