26/06/2011

Jalan-jalan jumpa I-City

Jumaat yang lepas..
Chipmunk, En. Barney dan Cik Syikin keluar merayau-rayau tanpa arah dan tujuan. Plan asal Chipmunk dan En. Barney mulanya nak habiskan masa tengok movie yang banyak dalam waiting list movie-movie yang perlu kitorang tengok. Tapi memandangkan Cik Syikin nak balik esoknya, keluar la idea untuk keluar merayau entah ke mana.

Pergi I-City ni semua En. Barney punya idea. En. Barney pernah janji nak bawa Chipmunk pergi I-City dan memandangkan ada Cik Syikin yang tau jalan (sikit la), just go on je la. Even masing-masing tak berapa sure sampai ada one time tu pusing bulatan 2 kali untuk make sure jalan mana yang betul.

Honestly, sampai-sampai je rasa excited sangat. Sebab before this memang teringin sangat nak pergi. And at last, sampai jugak. Nasib baik malam tu terbawa kamera sekali. Kalau tak rugi je datang, tak boleh nak ambik gambar banyak-banyak.





Chipmunk suka gambar ni. Cantik!









En. Barney dan chipmunk warna oren

16 comments

6/26/2011 12:29:00 pm

iCity i like :)

6/26/2011 12:43:00 pm

apasal tak singgah.
huhu ;p

6/26/2011 01:12:00 pm

wahhhhhhh besh nya...

6/26/2011 01:41:00 pm

wahh , icity ! best :)

6/26/2011 04:25:00 pm

ai,cney ya ba? kacak da jak ey..whoaaa~ :D

6/26/2011 06:27:00 pm

@Jierah dongsaeng

same la.. =)

6/26/2011 06:28:00 pm

@syafiqakarim

kalau tau dah lame singgah.. hehe

6/26/2011 06:28:00 pm

@rara pinkmafia

best!sangat! hehe

6/26/2011 06:28:00 pm

@Syahirah Suhaili

kat shah alam.. mun ktk dtg semenanjung boleh mbak ktk jalan2 sia.. =)

6/26/2011 09:39:00 pm

best kan.. dekat je dengan rumah saya

6/27/2011 09:42:00 am

aisya..ktk org sarawak duhal..hihi..bok tauk..best lah tempat ya..rah selangor owh..

6/27/2011 10:04:00 pm

@amirul.fareast512

hehe.. taw xpe :)

6/27/2011 11:11:00 pm

@belogkiter

la.. ye ke? hehe

6/27/2011 11:12:00 pm

@Bui Idzra Ryn

besa la orang merantau tek nak.. hehe.. kat shah alam

6/28/2011 07:09:00 am

bestlah..ntahlah bilalah ktorg dpt jejak kesana..huhu..

6/28/2011 08:54:00 am

@LiLy @ MumMyQiStInA

insyaallah akan pergi jugak tu nnti.. Qis mesti seronok.. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...