09/06/2012

Kucing Spesies Apa Yang Warna-Warni Ni?


Ni kisah malam tadi, tengah syok membaca tweet-tweet di timeline yang makin malam makin laju tu Chipmunk terpandang tweet Cik Nisa Kay pasal something yang comel-comel. Bila sekadar baca je tweet beliau tu memang la Chipmunk tak paham apa yang beliau maksudkan. Jadi apa lagi, Chipmunk pun google la.

Pernah dengar pasal Nyan Cat? Chipmunk pun first time dengar pasal ni. Yang Chipmunk tau satu benda comel berbentuk kucing yang colourful.


Lagu tu pun memang dah comel sangat-sangat! Ada banyak lagi video-video Nyan Cat. Search je kat youtube, tak pun boleh tengok kat sini, nyan-cat.com. Selain video, games pun ada jugak. Chipmunk yang memang dah sedia kebosanan ni memang macam orang mengantuk disorongkan bantal la.

Snake Nyan Cat

Nyan Cat Sushi Fighter

Eat and Grow Nyan Cat Fever Game

Boleh pulak Chipmunk terleka dengan games Nyan Cat ni. Ha, kalau nak try main game kat atas tu boleh la ke website nyan-cat.com.

p/s: Terima kasih Cik Nisa Kay, sebab tweet anda saya kenal benda comel ni. Hehe

16 comments

6/09/2012 09:11:00 am

pernah2 dgr :)
comel je

6/09/2012 11:31:00 am

Laaa. Ini rupanyaa kucing yg adik Ety beriya bagi Ety dengar lagunya baru-baru ni. hahaha :D

6/09/2012 11:49:00 am

Tak pernah main lagi game ni..ada masa boleh cuba.. :)

6/09/2012 12:26:00 pm

Macam pernah tga game tok. hee. Cute juak ^_^

6/09/2012 12:29:00 pm

wah.. comeynya... mmg colourful!

6/09/2012 02:52:00 pm

game rupanya. hehehehe. ingatkan kucing berwarna warni betol

6/10/2012 01:42:00 am

sangat comel..nak try juga la..hehehe

6/10/2012 01:57:00 am

dengar lagu tu pun dah rasa best..belum main game dia lagi hehe

6/10/2012 05:45:00 pm

@kaishin

sila lah main game nie ye.. hehe~~

6/12/2012 11:35:00 pm

@farah hanim

comel je kan? hehe

6/12/2012 11:35:00 pm

@Ety

hehehe.. comel kan?

6/12/2012 11:35:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

cube je kak.. jgn x cube.. hehe

6/12/2012 11:36:00 pm

@Sally Yatiey

pusak terbang kakya ada line kaler pelangi.. haha

6/12/2012 11:36:00 pm

@azizah :)

hahaha.. tau xpe..

6/12/2012 11:37:00 pm

@m!3yr4h_LolLy

ade je kucing warna warni yg btol.. kucing yg kena cat warna pelangi.. hehe

6/12/2012 11:37:00 pm

@puteri kasih

geram kan tgk.. comel je..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...