23/06/2012

Tukar? Haih, dilema betul lah.


Teringin nak tukar URL blog. Tapi macam sayang pulak. Plus malas nak fikir dan carik URL lain. Nak tanya sikit ni, kalau kita tukar URL blog kan, apa kesannya ye? Ke tak ada apa-apa yang berubah?

Tiba-tiba teringat blog lama yang dah dekat 2 tahun di-delete-kan tu. Sayang gila lah. Dah la time tu BE tengah running lagi. Sejak tu jugak tak pernah langsung dapat BE, untuk blog yang ni. Tapi serius memang nak transform semua lah, macam bosan pun ada tengok yang sekarang ni.

Tolong. Tolong.
Dalam dilema ni. 

Boleh pulak Cik TengTeng ni main hide-and-seek

18 comments

6/23/2012 08:30:00 am

kenape nak tukar pulak . kan oke . ngee~ :D

6/23/2012 12:07:00 pm

xde kesan pape pon...mcm yaya, sebelum ni gune sweetyayalicious.blogspot..hehe..mcm gedik sgt je dengor tu yg tukat jadi tentangyaya.blogspot. plak..sodap skit.. ^o^

6/23/2012 03:43:00 pm

kenapa nak tukar? ni pun dah ok dear.

6/24/2012 11:23:00 am

mmg ada perubahan..entri2 lama tak dpat nak link balik..sayanglah kot2 ada entri lama yang best2 kan..

6/24/2012 11:24:00 am

Ok jer yang ini..tak yahlah tukar.. :)

6/25/2012 12:38:00 pm

hish jangan tukar..nanti link2 lama xleh buka dah..

6/25/2012 10:40:00 pm

mmg byk kesan buruk..hehe..lepas tukar url, tiap kali kamu update blog, follower takkan nampak update tu sbb dorang add link lama..bukan link yg baru..

6/26/2012 01:08:00 am

la nape nak tukar? nanti akan effect pula

6/26/2012 09:46:00 am

tukar url..means beli domain ker? nieza dah tukar url..nieza beli domain... leh tengok kat sini:

http://www.nieyxzha.com/2012/06/pls-take-note-blog-nieza-dah-bertukar.html

6/27/2012 08:19:00 pm

@my eyes for shine

terasa mcm nak tukar angin pulak.. hehe..

6/27/2012 08:20:00 pm

@Cik Yaya

tu la.. rasa mcm nk tukar je.. tp xtau la.. huhu

6/27/2012 08:20:00 pm

@Asyiqin Haulisah

dh bosan kot..hehe

6/27/2012 08:21:00 pm

@sis92

tu la.. mcm penah dgr yg mcm tu.. hmm

6/27/2012 08:21:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

hehe... xtau la kak..

6/27/2012 08:22:00 pm

@azizah :)

alamak.. kak jijah xbagi la.. hehe

6/27/2012 08:24:00 pm

@Cik Aish

ooo.. yg ni baru tau.. klau cmtu kena fikir 100 ribu kali la before tukar.. hehe

6/27/2012 08:25:00 pm

@puteri kasih

tu la sis.. mcm byk negative effect je.. huhu

6/27/2012 08:25:00 pm

@✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™

tukar url blogspot je.. beli domain tu x lagi la kot..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...