05/06/2012

Alhamdulillah


Alhamdulillah, dah mampu bernafas semula. EH! Dah mampu nak bazirkan masa dengan blog ni dah. InsyaAllah, akan mula merangkak-rangkak untuk menaip entri, akan mula terkedek-kedek blogwalking. Rasa macam dah terlampau lama pulak blog ni ditinggalkan. Maaf la ye, busy yang amat. Bukan sekadar busy, dengan stress nya lagi tapi Alhamdulillah, hampir settle semuanya.

Tunggu ye Chipmunk jenguk-jenguk blog korang.

Ajak Cik TengTeng blogwalking sekali tapi tengok lah, sedapnya tidoooo

24 comments

6/05/2012 09:30:00 am

amboii
seronknye kucing tu tdoo
hehe

6/05/2012 11:10:00 am

Alahai..geramnye tgk cik Teng teng ni..kemain lena lagi dia tido..

6/05/2012 11:16:00 am

oyeahh boleh belogpecut dgn jayanya..hee

6/05/2012 12:02:00 pm

Biasa la tu...air pon ada pasang surutnya...:-)

6/05/2012 12:36:00 pm

~yeay dah kembali..hehe menunggu :)

6/05/2012 01:30:00 pm

Amboi cik teng teng tido smpai mcm tu skali.

6/05/2012 01:37:00 pm

Lamak menghilang ^_^ hehe.
Selamat kembali berblogginggggg..

6/05/2012 03:05:00 pm

serius.. sgt comel kucen tu.. mata pet tertumpu kpd kucen tersebut :D

6/05/2012 04:51:00 pm

welcome back...=]

6/06/2012 12:47:00 am

bestnya cik teng teng tido :)..welcome back :D

6/06/2012 01:10:00 am

rindu dengan kunjungan aisya :)

6/06/2012 11:25:00 pm

Alahaiii comel nya kucing ny ;)

6/07/2012 12:33:00 am

@farah hanim

dia mmg suka tdo freestyle cmtu.. hehe

6/07/2012 12:33:00 am

@LiLy @ MumMyQiStInA

hehe.. kejut pun bukan dia nak sedar tu sis..

6/07/2012 12:34:00 am

@azizah :)

xde la jugak jayanya tu.. ade lagi kerja menanti.. hehe

6/07/2012 12:34:00 am

@BlueiceButterfly

hehehe.. =D

6/07/2012 12:35:00 am

@LydSunshine

hehehe..

6/07/2012 12:38:00 am

@Sally Yatiey

makseh.. =D

6/07/2012 12:39:00 am

@~~oOpEt~~

dia mmg.. attention seeker..

6/07/2012 12:40:00 am

@Snow Queen

thanks! =)

6/07/2012 12:40:00 am

@puteri kasih

rindu jugak nk jenguk blog sis.. hehe

6/07/2012 08:13:00 pm

@✿ Tasha Shasha ✿

hehe.. =)

6/10/2012 05:44:00 pm

@Op Anaz

hehe.. nk wat cmne.. da terlampau bz.. final year la katakan~~

6/10/2012 05:44:00 pm

@kaishin

thanks :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...