28/05/2012

Mode : Super Duper Busy!


Masih dalam mode SUPER BUSY.

Dah hampir sampai ke garis penamat fasa ini. 
Settle apa yang patut untuk fasa yang berikutnya.

Sila tunggu sehingga selesainya semua urusan rasmi.
Rasmi? Eh!

Ada yang rindu Cik TengTeng tak?

12 comments

5/29/2012 12:29:00 am

Hahahaha comel je tengteng kaki wat gitu..

5/29/2012 09:26:00 am

sis pun bz gak sekarang sobsobs

5/30/2012 08:50:00 pm

wajiblahhh adaa... rindu kak aisya dengan si comell tuu :( huhuhu.

6/01/2012 11:01:00 am

ambui kankanggg :P

6/02/2012 11:07:00 am

same la kite! busyyyyyyyy huhuu ni baru la dpt nak jenjalan

6/04/2012 04:01:00 pm

da lama x singgah sini. .rindu ^^

6/04/2012 10:54:00 pm

@Liyana Zahim

kantoi kaki pendek.. haha!

6/04/2012 10:55:00 pm

@sis92

tu la sis.. huhu.. buka blog pun tak mampu.. T_T

6/04/2012 10:56:00 pm

@Detective Fiqa

Fiqaaaaaa.. bila nak habis plkn ni? huhu

6/04/2012 11:04:00 pm

@♥ Nana BamBam ♥

haha.. tu harus..

6/04/2012 11:10:00 pm

@misyamissyou

ni busy yg merangkak pun xmampu apatah lg jenjalan.. haha.. alhamdulillah, hampir settle sumenye.. =)

6/04/2012 11:11:00 pm

@Syamira Yahya

dah lama tak jenguk blog mira jugak. huhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...