04/05/2012

Top Commentator April


Nak story pasal Top Commentator pulak hari ni. Ni dah masuk bulan ketiga dah Chipmunk buat bloglist untuk Top 10 Commentator bulan lepas dan bulan kedua untuk review blog pengomen terbanyak.


Kalau bulan lepas Chipmunk dah review blog adik Haruno Hana (klik SINI untuk baca). Bulan ni sekali lagi adik Hana jadi top commentator blog ni. Terima kasih banyak sebab sudi komen entri-entri merapu blog ni ye. Memandangkan Chipmunk dah pernah review blog beliau, jadi Chipmunk terfikir nak kongsi sikit entri-entri menarik adik Hana sepanjang bulan lepas.

Kalau follow blog beliau mesti tau yang adik Hana ni salah sorang lepas SPM 2011. Jadi banyak la info/pendapat bagi lepasan SPM especially yang terima offer macam adik Hana ni. Contohnya entri-entri berikut :
Ada jugak entry makan-makan dan jalan-jalan. Kot-kot la siapa berdekatan yang tak pernah try atau pergi lagi ke tempat-tempat yang adik Hana ceritakan ni, boleh la mencuba lepas ni kan. 
 Tak lupa ada Freebies dan Tutorial. Kalau siapa-siapa yang kebetulan tengah cari tutorial yang ada kat blog adik Hana ni boleh la terjah. Nak ambik freebies tu pun boleh, yela dah nama pun freebies kan.
Ni baru sikit tau. Tu pun untuk bulan April je. Tak tengok lagi bulan-bulan lain khususnya bulan baru ni. Nak tengok entry apa lagi yang best, jom la ramai-ramai kita terjah adik Hana. Tapi before tu baca entry Alert : For Muslim ni dulu. Klik SINI untuk ke blog Haruno Hana.

Nak join bloglist untuk bulan depan? Atau kena review macam adik Hana? Jadilah Top 10 commentator untuk bulan ni dan tunggu senarai bloglist bulan depan ye. Terlupa pulak nak cakap terima kasih buat semua yang sudi singgah, sudi komen dan tak lupa 'TERIMA KASIH' untuk yang bagi link iklan tu.

p/s: ada orang komen tanya shoutbox ada problem tak. Setahu Chipmunk okay je, tak pernah pulak tak okay. Nak kata tak jumpa, tak kan la besar gedabak macam tu pun tak nampak ye. Cuma biasalah kalau line internet kita lembab tu tapi tak pernah pulak shoutbox tu main sembunyi-sembunyi dengan Chipmunk. Ada tak something yang korang tak puas hati dengan atau nak komen apa-apa tentang blog ni? Senang nak buat penambahbaikan sikit. =)

16 comments

5/04/2012 07:26:00 am

thanks Chipmunk.. x sangka jd top commentator lg bulan ni.. hehe.. bila Hana dh smbung mngaji nnti susah la sikit nk selalu jenguk.. takpe2 ^_^

pasal Shoutbox tu ok je.. mungkin sbb line dia slow kot..

5/04/2012 11:07:00 am

oh hana!!.. huhu..

5/04/2012 01:02:00 pm

wah.. hehe.. cmne nak buat tuto tu ye ? nak buat jugak.. hehe

5/04/2012 01:04:00 pm

wah komen pun kene review , bestnyaaaaa...

5/04/2012 01:32:00 pm

wah bestnya dpt kena review free :)

yg pasal shoutbox tu, kdg2 bila kita klik dia tk kluar tp blog load sampai habis , tak da masalah..shout tu je kdg2 bgurau hehe

5/04/2012 04:50:00 pm

tahniah lg buat adik haruno hana :)

5/04/2012 07:49:00 pm

yeay sekali lagi tersenarai kat situ..hikkk

5/05/2012 10:00:00 pm

@Haruno Hana 하나

tu la, kalau hana dh smbung study nnti mmg jarang dh la tgk nama kat kotak komen ni.. huhu.. mesti busy kan?

5/05/2012 10:00:00 pm

@aku HaniAsyira

ye? hehe

5/05/2012 10:01:00 pm

@Ieyza Afieyna

tuto ape ieyza?

5/05/2012 10:01:00 pm

@CikMai

klau nk mcm hana ni jugak, komen je la byk2.. boleh kena review.. hehe

5/05/2012 10:02:00 pm

@sis92

klau lmbt kuar tu penah la.. org tu xnyatakn jugak ape mslhnye.. hmm

5/05/2012 10:03:00 pm

@Miss Purple Ungu

hehe.. =D

5/05/2012 10:04:00 pm

@puteri kasih

congrats sis.. hehe

5/11/2012 03:28:00 pm

tutorial yg nk wt bnde ni. hehe

5/12/2012 12:14:00 am

@Ieyza Afieyna

top commentator ni ye? xreti sbnrnye nk buat tuto ni.. nnti sy try ye.. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...