02/04/2012

Review Top Commentator March : Haruno Hana


Seperti yang Chipmunk janjikan dalam entry INI, Chipmunk akan review blog blogger yang menjadi pengomen paling banyak untuk bulan lepas. Memandangkan sekarang ni dah start bulan baru, haruslah tunaikan janji. Jom kita tengok header blogger yang bertuah tu dulu.


Agak-agak boleh cam tak header siapa? Kalau tak tau lagi siapa kita tengok pulak gambar seterusnya. Yang ni mesti ramai yang tau.


Yang ni kalau tak tau lagi tu tak tau la nak cakap apa. Dah terang-terang nama beliau terpampang kat situ. Siapa lagi kalau bukan adik Haruno Hana. Apa-apapun congrats dan terima kasih banyak-banyak sebab sudi komen entry merapu dekat blog ni.

Nak cerita sikit pasal blog Haruno Hana ni. Beliau memang agak rajin jugak lah meng'update' entri-entri baru. Bukan tu je mengomen entry blogger lain pun beliau rajin jugak. Sekarang ni apa yang Chipmunk tengok beliau tengah gigih me'review' dan mem'promote' blog-blog yang join segmen beliau hari tu. Kali ni blog beliau pulak yang kena review dan promote sekali. Banyak jugak info yang ada. Contohnya, Chipmunk terbaca mengenai application kamera untuk phone android (klik SINI untuk baca). Chipmunk pun tak terfikir mengenai application yang macam tu. Bukan entri tu je tau, ada banyak lagi. Daripada Chipmunk bagitau satu-satu, apa kata terjah sendiri blog Hana. Jom ramai-ramai kita terjah.

Bagi yang tak tau atau terlepas pandang, sebenarnya Chipmunk ada buat bloglist special untuk top 10 commentator bulan lepas. Bloglist ni dari bulan lepas lagi ada tapi yang tu untuk top 10 commentator bulan February. Jadi semalam awal-awal pagi lagi Chipmunk dah update bloglist yang baru. Boleh lah tengok kot-kot ada tersenarai sekali. Banyak kelebihan tersenarai dalam bloglist ni, Chipmunk akan follow entry terbaru selain daripada jadi target utama Chipmunk bila nak blogwalking. Tak percaya boleh tanya sendiri Mustwany, Sis Puteri Kasih, Miss Purple Ungu, Syamira dan jugak Detective Fiqa.


Siapa-siapa yang teringin nak Chipmunk review untuk bulan depan atau nak tersenarai dalam blog ni memang sangat-sangat dialu-alukan. Tidak ada syarat langsung pun yang dikenakan, cuma bergantung dengan jumlah komen hujung bulan nanti la. Apa-apapun, Chipmunk nak ucap terima kasih banyak-banyak buat semua yang sudi tinggalkan komen, tinggalkan jejak dan singgah. Yang bagi link says atau churp-churp tu pun tak terkecuali, amalkan la ye perbuatan yang 'elok' tu. Cuma duit hasil klik tu tak tau orang yang terklik tu halalkan atau tak, tepuk dada tanya selera la ye.

24 comments

4/02/2012 06:54:00 am

waa...tahniah utk adik haruno hana :)

4/02/2012 07:01:00 am

waaa :D thanks Chipmunk ^_^ x sangka dpt top commentator.. hehe

4/02/2012 11:36:00 am

hihihi betul2..sllu aisya follow up entry baru.terima kasih.

grrr pasal iklan tuh,mas memang tengah bengang orang jenis macam tuh. masuk shout box, 'singgah'.bila click,rupanya link iklan. tak halal klik tuh! geram sungguh

4/02/2012 12:58:00 pm

haruno hana :) comel dia ni :)

4/02/2012 01:44:00 pm

tahniah haruno hana.. memang best kalau ada pengomen tegar kan..hehe

4/02/2012 02:02:00 pm

rajinnye review blog member2 alam maya.. :)

4/02/2012 02:10:00 pm

Haruno hana budak cute yang sangat rajin.. hehe. :)

4/02/2012 02:25:00 pm

tahniah pada pengomen tegar :)

dan juga thank you pada aisya yang rajin singgah blog sis :)

semalam shout sis kena spam..geram tul...macam takde kerja lain je diorang ni

4/02/2012 02:27:00 pm

wahhh. hana thniah jadi pengomen terhebat diblog kak aisya :D hehehe

tw thanks kak. tag nama sy ^^ hehehe

::lama tak bw sini.sibuk :)

4/02/2012 03:10:00 pm

wah . nak terjah...hee..

4/02/2012 04:08:00 pm

nk komen part yg bagi link says kat shoutbox tu.

sy ingtkan sy sorang je yg xsuka. uhu~ sgt xsuke org wat cmtu, rs macam kne tipu.

4/02/2012 11:07:00 pm

wah nak g serang cik haruno lah hihi

4/03/2012 10:59:00 pm

@Miss Purple Ungu

tahniah jugak miss purple sebab tersenarai dlm bloglist.. hehe

4/03/2012 11:00:00 pm

@Haruno Hana 하나

thanks jugak sebab hana rajin sgt komen.. terharuuuu.. hehe

4/03/2012 11:01:00 pm

@MaYa MustWany

sebab ade kt dlm bloglist.. update baru cepat je tau..

mmg xhalalkan pun.. klau suruh kite elok2 nak je kite klik.. takat klik je, ape la sgt.. huhu

4/03/2012 11:02:00 pm

@CikPuan Azizah

betul3.. hehe..

4/03/2012 11:03:00 pm

@cik zureen

sebab adik hana rajin mengomen entry ape la salahnye sy review blog die.. bukan susah pun.. =)

4/03/2012 11:03:00 pm

@Aida Omar

yang tersangat rajin.. hehe

4/03/2012 11:04:00 pm

@puteri kasih

kena spam dgn iklan2 tu? geram kan sis.. huhu

4/03/2012 11:05:00 pm

@Detective Fiqa

sebab fiqa pun rajin jugak komen.. dua bulan berturut pulak tu jadi top ten.. tag je la.. bukan susah pun.. hehe

4/03/2012 11:05:00 pm

@ieyza afieyna

terjah jgn tak terjah.. hehe

4/03/2012 11:07:00 pm

@anNaqia

tak suke sebab rasa tertipu.. huhu

4/03/2012 11:08:00 pm

@Sya Syazana

mmg comel pun.. hehe..

4/03/2012 11:09:00 pm

@sis92

serang jgn tak serang.. tp jangan serang pakai m16 segala bagai pulak.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...