01/04/2012

Pekan Teater Universiti : Keputusan

Pada entry yg lepas aku ada cakap yang aku dan chipmunk ada join Pekan Teater Universiti (PTU) kan? Kalau tak ingat boleh rujuk pada entry nie. Keputusan yang akan aku bagitahu nanti bukanlah keputusan penuh, sebab banyak award dan setiap award ada tempat 1,2 dan 3.


 2 orang yang duduk sebelah kanan adalah juri PTU
"Sesi soal jawab selepas pertandingan"

Semalam bertempat di Panggung Seni UKM, acara penutup diadakan. Apa lagi, chipmunk dan aku pergi awal2 sebab nak dapat tempat yang ok. Maklumlah nak tengok anak berlakon dalan DEKON (Deklamasi Lakon) iaitu cik Maizura Osman.

Ok. Sekarang aku akan bagitahu apa yang telah dimenangi oleh kelab teater Prasada terlebih dahulu. Walaupun tak banyak, tapi cukup la boleh memuaskan hati masing-masing.

Setting dan Prop : Tempat ke-3
Pelakon Pembantu Wanita : Tempat ke-3
Tatabunyi (audio) : Tempat ke-2

Anugerah Tatabunyi Terbaik, Perak, Pekan Teater UKM
(maaflah, kamera tak berapa ok)

Ada juga yang tercalon untuk anugerah2 lain, but its always have a bigger fish (betul ke tak aku guna pepatah inggeris nie?). Sekarang kita tengok pula tempat ke-3, ke-2 dan Pertama :

Juara : Kolej Burhanuddin Helmi (Tekad)
Tempat ke-2 : Kolej Pendeta Za'aba (Citra)
Tempat ke-3 : Kolej Tun Hussien Onn (Prasada)

Tahniah juga diucapkan kepada anugerah2 yang lain seperti pelakon lelaki dan perempuan terbaik, pelakon pembantu lelaki dan perempuan terbaik dan sebagainya. Walaupun Prasada dapat tempat ke-3, kami tetap bersyukur. Alhamdulillah.

 En. Barney dan Chipmunk
Tatabunyi

Kalau tak menang tak mengapa, janji dalam hati kita nie puas sebab dapat menghiburkan penonton yang sudi hadir ke pementasan teater ini. Tahniah diucapkan kepada semua dan juga jutaan terima kasih kepada sesiapa yang sudi menyokong kami tak kira secara langsung mahupun secara tidak langsung. Peace ^^

24 comments

4/01/2012 12:51:00 pm

wah burhan dapat nom 1 yea..yeyeahhh!tak sempat nak pergi tgk teater aritu..sob3x sedih!! =,=
awak mmg join eh?

4/01/2012 12:58:00 pm

wah congrate2 ye.^^

4/01/2012 01:04:00 pm

wah,bestnya..conrats lah wat kolej yg menang :D

4/01/2012 02:35:00 pm

ololo~ comelnya dua org ni.. hehe :D

4/01/2012 08:28:00 pm

wah ! tahniah. tempat ke3 pun dah oke

4/01/2012 09:42:00 pm

tahniah2..hoyeh2..

hahah pic atas tuh, mas ingat mata mas yang blurr..kikiki

4/01/2012 09:44:00 pm

tahniah buat semua :)

4/01/2012 09:57:00 pm

Tahniah..
;)

4/01/2012 10:50:00 pm

tahniah buat ktho!! tahniah untuk kajai juga.hehe

4/01/2012 11:23:00 pm

congratulations! ^_^

4/02/2012 02:21:00 am

wahhh ..tahniahh dear ^_^

4/02/2012 01:45:00 pm

wah tahniah2..berbangga kejap..hee

4/03/2012 10:37:00 pm

@laskar pelangi

rugi tak tengok burhan tau.. hehe

4/03/2012 10:42:00 pm

@sis92

thanks! =)

4/03/2012 10:42:00 pm

@Cik Adieb

tenkiu :)

4/03/2012 10:42:00 pm

@Haruno Hana 하나

*blushing*

4/03/2012 10:43:00 pm

@m!3yr4h_LolLy

betul2.. xmengharap pun dpt ape2 actually.. =)

4/03/2012 10:44:00 pm

@MaYa MustWany

nk cepat time tu.. hehe.. tu yg xkesah la.. blur2 pun jadi asal ade gmbr.. huhu

4/03/2012 10:51:00 pm

@Miss Purple Ungu

tenkiu2.. =)

4/03/2012 10:52:00 pm

@anNaqia

tq! =)

4/03/2012 10:53:00 pm

@shida'R

terima kasihhh.. hehe

4/03/2012 10:54:00 pm

@CikPuan Azizah

hehe.. tenkiu kak jijah.. =)

4/05/2012 01:49:00 am

@Aizat Shafiq

TQ! =)

4/05/2012 01:49:00 am

@Rozuan Ismail

Thanks..
tahniah utk semua yg terlibat, secara langsung dan xlangsung.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...