24/04/2012

Warna-warni macam Pelangi!


Chipmunk terjumpa something yang menarik masa online dan google-mengoogle semalam. Jadi nak share la kat sini. Tertarik tengok, dah la time tengah lapar dan panas pulak sekarang ni. Jom kita tengok gambar-gambar di bawah. 

 Ice Cream

 Burger

 Noodles

 Pancakes

ha, yang ni Chipmunk tak tau la apa. Rasa-rasa apa?

Menarik kan? Dah la warna-warni. Cantik pulak tu. Tambah lagi kalau perut dah berdendang lagu keroncong.

p/s: tiba-tiba terasa nak makan macaron pulak. Huhu

28 comments

4/24/2012 09:06:00 am

sedapnya........

4/24/2012 02:16:00 pm

nampak sedap sangat ! yummy !

4/24/2012 03:02:00 pm

nampak sedap trutme askem tu. .hehe ^^
lapar lapar lapar. .haha :p

4/24/2012 06:01:00 pm

suka yang beger tu!! arghh! im dying for that.:(

4/24/2012 06:06:00 pm

wah sedapnya ! smuanya warna-warni. lagi lapar perut nie :)

4/24/2012 08:21:00 pm

hahahaha menarik dari segi rupa tapi takut tak sedapp hahaha :D

4/24/2012 09:52:00 pm

~wah..warna-warni hari raya..hehe

4/24/2012 09:52:00 pm

yg last tu puding kot..tapi askrim tu nampak paling yummy..hehe

4/24/2012 11:13:00 pm

memang colourful buatkan tertarik n sedappp!

4/25/2012 02:01:00 am

menarik perhatian..rasa macam nak je..hehe

4/25/2012 07:51:00 am

bestnya :D yg last tu nmpak cam puding then ada coklat cam duit emas kat atas.. xleh bayang burger camtu gak.. haha

4/25/2012 12:36:00 pm

Macam nyaman jak :D
hehe

4/25/2012 09:45:00 pm

@mas_Cotek

hehe.. =)

4/25/2012 09:46:00 pm

@:atynhanEey:

nmpk sedap je kan? hehe

4/25/2012 09:47:00 pm

@Syamira Yahya

lapar mkn eskrem je mane ckup.. hehe

4/25/2012 09:48:00 pm

@~Che Yayang~

tp tgk lame2 mcm pelik pulak burger tu kan?

4/25/2012 09:48:00 pm

@cik najiha

mcm syg nk mkn pun ade.. colourful sgt..

4/25/2012 09:51:00 pm

@Detective Fiqa

haha.. tau xpe..

4/25/2012 09:52:00 pm

@BlueiceButterfly

xsabar nk beraya dah ke? hehe

4/25/2012 09:54:00 pm

@puteri kasih

pudding ye? xleh nk detect pulak.. hehe..

4/25/2012 09:56:00 pm

@CikPuan Azizah

dan jugak laparrrr.. hehe

4/25/2012 09:58:00 pm

@Haruno Hana 하나

mcm sedap je kan? burger tu xbrani la nk mkn.. mcm pelik pun ade..

4/25/2012 09:59:00 pm

@Sally Yatiey

tp rasanya cmne kah owh..

4/26/2012 12:48:00 am

perrghhh. awesome ! suka ngan warna warni nie

4/26/2012 08:03:00 am

@m!3yr4h_LolLy

warna warni tu menarik! hehe

4/26/2012 09:43:00 pm

menakutkan..hahah

4/28/2012 06:22:00 am

@kaishin

xtaw la mcm mane nk cari walaupun nak :(

4/28/2012 12:13:00 pm

@MaYa MustWany

haha.. agak la..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...