09/04/2012

PC Cases Designs

Adalah hari tu, aku tolong belikan laptop untuk adik aku. Aku pilih ASUS sebab aku rasa performance dia better dari laptop aku sebelum nie. Masa adik aku tengah nak cari aksesori dia, aku adalah survey2 kos nak buat PC baru.

Bila orang tu tanye aku nak yang macam mana, of course la aku nak gaming spec! Jadi kat situ, aku ada nampak PC cases yang memang menarik minat aku dan kipas dia pun banyak. PC pun tak cepat panas. Kat sini, aku nak share sikit design yang unik, pelik dan sebagainya. Bergantung pada korang untuk menilainya macam mana.

 Model Porsche PC Case Mod

 Battlefield 2142 PC Case Mod

 Dreamcast PC Case Mod

 Half-Life 2 PC Case Mod

 Optimus Prime PC Case Mod

 
Windows XP Box PC Case Mod

 
The Great Pyramid PC Case Mod


 
Wall-E PC Case Mod


 Porsche Cayenne Wheel PC Case Mod

 Battlestar Galactica PC Case Mod

 NES Controller PC Case Mod

 
Tumbler Batmobile PC Case Mod

 p/s : Ada siapa2 yang tahu tak kat mana nak cari PC cases yang style camni? Kalau ada tolong bagitahu. ^^


Sumber : toxel

26 comments

4/09/2012 06:49:00 am

Wall E yg comel XDDD stylo ar!!

4/09/2012 08:33:00 am

wahh..nmpak maju kan teknologi :)

4/09/2012 10:50:00 am

nak jugak yg camtu la.. hehe

4/09/2012 01:18:00 pm

wowww. awesome kak. sangat sangat awesome. tapi fiqa tak taulahh =.=

4/09/2012 01:51:00 pm

wall-e cute.
kat pc fair xde ke?lowyat ke?

4/09/2012 01:55:00 pm

cool design dia..tak tahu sangat pasal PC cases ni..-_-'

4/09/2012 02:12:00 pm

PC cases ni utk ape? haha. sori, buta IT. :P

4/09/2012 02:22:00 pm

wow ! style nyee ! :)

4/09/2012 03:13:00 pm

nak optimus hee

4/09/2012 07:03:00 pm

smartlah :)

4/09/2012 08:47:00 pm

wah uniknya..macam2 rekaan ada

4/09/2012 11:34:00 pm

makin lama makin canggih.. alamak tak pernah jumpa pon.. haha

4/10/2012 01:39:00 am

wall-e pc case tu comel je tgk hehe

4/12/2012 07:48:00 pm

@Haruno Hana 하나

kan kan kan? hehe

4/12/2012 07:49:00 pm

@NURUL AMEERA

betul2.. =)

4/12/2012 07:49:00 pm

@Detective Fiqa

same la kite ni.. huhu

4/12/2012 07:50:00 pm

@MaYa MustWany

tau xpe..
xtau la mas.. saje je tnye2.. nk buat survey la kirenye.. hehe

4/12/2012 07:50:00 pm

@Azhafizah[フィザ]

same la... huhu

4/12/2012 07:52:00 pm

@anNaqia

lebih kurang same fungsi dengan phone housing jugak la.. =)

4/12/2012 07:53:00 pm

@teha

tau xpe.. =)

4/12/2012 07:53:00 pm

@sis92

mcm mainan budak2 pun ade.. hehe

4/12/2012 07:54:00 pm

@~~oOpEt~~

hehe.. =)

4/12/2012 07:54:00 pm

@puteri kasih

kan sis.. xpenah tau pun ade bnde mcm ni.. =)

4/12/2012 07:55:00 pm

@CikPuan Azizah

betul tu.. same je la kite ni.. hehe

4/14/2012 03:57:00 am

@ejulz

nk yg macam mane?

4/14/2012 03:57:00 am

@kaishin

taw xpe :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...