04/04/2012

Wordless Wednesday : Terima Kasih Nuffnang!



 klik untuk lebih jelas

p/s: En.Nuffnang baik hati sangat selalu bagi tiket free, ni dah yang ke-5. BE pulak bila En. Nuffnang nak bagi ye.

22 comments

4/04/2012 06:51:00 am

waaa :D bestnya.. takpe2, rezeki tu.. pasni kasi BE lak.. Hana dh lama x letak Nuffnang kat blog.. hehe

4/04/2012 08:54:00 am

wah.. best nye.. ieyza pun ade gak dapat.. tapi jauh so x dpt pgi...

4/04/2012 09:22:00 am

wah bestnya

4/04/2012 09:27:00 am

tak lama lagi dapat le heeh =D

4/04/2012 11:39:00 am

sis dah tengok trailer cabin in the woods..cam best :)

4/04/2012 12:45:00 pm

wahh untunglaaa :D

4/04/2012 02:02:00 pm

macam mane eh nak dapatkan tiket free macam ni? kolot btul sy ni. hehe. xtau ape2.

4/04/2012 05:18:00 pm

Untungnya la....

4/04/2012 09:53:00 pm

wahh tiket free lagi..
allhamdullilah

4/05/2012 02:31:00 am

wahh..untung lerr

4/05/2012 02:36:00 pm

sebenarnya aku ingin daftar di nuffnang...
waaaah tapi sayang nya nuffnang tidak bisa untuk blogger indonesia..

4/05/2012 11:37:00 pm

@Dedhy Irawan

xpe.. boleh try inity ke.. yg lain2 pun boleh juga :)

4/07/2012 12:41:00 am

@Haruno Hana 하나

letak je la hana.. saje2 je.. =)

4/07/2012 12:42:00 am

@Ieyza Afieyna

sayangnye.. huhu.. tp kdg2 pergi tgk movie mcm ni best jugak.. hehe

4/07/2012 12:55:00 am

@sizuka[Izzati]

hehe.. =)

4/07/2012 12:56:00 am

@SAYA BUKAN SAMDOL

amin. kalau ade rezeki, ade la tu kan.. =)

4/07/2012 12:58:00 am

@puteri kasih

tu la sis.. mcm best kan..

4/07/2012 01:00:00 am

@Detective Fiqa

hehe.. rezeki dh dapat.. =)

4/07/2012 01:00:00 am

@anNaqia

sekarang ni ade lagi movie ape ntah.. g la try.. hehe

4/07/2012 01:01:00 am

@Fiksyida

hehe.. =)

4/07/2012 01:02:00 am

@MaYa MustWany

rezeki.. syukurlah.. =)

4/07/2012 01:03:00 am

@! ❀ ainie sempoy ❀ !

rezeki dpt lg.. syukurla.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...