31/03/2012

Tom and Jerry dan Cik TengTeng


Tau kartun Tom and Jerry? Mesti tau kan? Takkan la tak kenal. Kartun tu punya la famous dan punya la lama. Even semua tau pun pasal Tom and Jerry, tetap nak tepek jugak muka kucing dan tikus famous tu kat sini.


Kitorang satu family memang minat tengok kartun Tom and Jerry. Dari mak dan bapa Chipmunk sampai la ke adik-adik Chipmunk. Kalau time nak berbuka puasa tu, mau terlupa nak sediakan juadah berbuka. Sekarang, ada lagi yang terkena tempias penangan Tom and Jerry ni. Nak tau siapa? Scroll down dan tengok gambar di bawah ni.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
Siapa lagi kalau bukan kucing over ni, Cik TengTeng.

24 comments

3/31/2012 11:49:00 am

suka tom n jerry jugak..hee

3/31/2012 12:54:00 pm

pandainya cik teng teng tgk kartun hehe :)

3/31/2012 03:41:00 pm

hahah over tenteng..nsib baik xgelak guling2.

3/31/2012 03:48:00 pm

agaknynyer teng teng pun nak tangkap jerry kot..hehehe

3/31/2012 04:51:00 pm

hahahaha ! tp kite xsuke sngt tom n jerry nie.. sbb jerry tu mcm jht sikit !

3/31/2012 06:27:00 pm

wahhh kemain lagi yee ^^ hahahaha cerita dia best ^^

3/31/2012 06:36:00 pm

kucing tu tengok kembar dia kot hehe

4/01/2012 12:48:00 am

alahai comelnye cik teng teng ni! ^__^

4/01/2012 07:35:00 am

aiyooo... kucing pon minat Tom & Jerry :D suka gak tengok kartun ni.. Baby Looney Tunes pon.. mereka comelll~

4/01/2012 09:53:00 am

kartun tu memang best pun kelakar tgk gelagat tom dengan jerry tu.. Cik teng teng pun khusyuk tgk ha..hehe

4/02/2012 01:47:00 pm

cik tengteng kusyuk tengok gelagat tom n jerry yg kelakar tu..hahaha asyik gadoo je.

4/02/2012 11:15:00 pm

@NURUL AMEERA

best kan? hehe

4/02/2012 11:16:00 pm

@Miss Purple Ungu

tu la.. dr mne ntah die blaja tgk tom and jerry tu.. hehe

4/02/2012 11:16:00 pm

@MaYa MustWany

mmg over pun.. hehe

4/02/2012 11:17:00 pm

@puteri kasih

haha.. yela tu kot..

4/02/2012 11:18:00 pm

@teha

tp cik tengteng suke.. hehe

4/02/2012 11:18:00 pm

@Detective Fiqa

xpernah bosan pun tgk kan.. =)

4/02/2012 11:19:00 pm

@sis92

tu la.. warna pun dah sama dah..

4/02/2012 11:19:00 pm

@anNaqia

hehe.. geram tgk kan?

4/02/2012 11:20:00 pm

@Haruno Hana 하나

haha.. bukan manusia je yg minat tgk kartun tau.. hehe

4/02/2012 11:20:00 pm

@Aida Omar

sbab tu la cik tengteng suka kot..

4/02/2012 11:27:00 pm

@CikPuan Azizah

die pun nak join sekali tu.. hehe

4/14/2012 08:52:00 pm

~wah..dia pon tengok..mesti dia belajar teknik2 dlam tue..hehe

4/15/2012 03:45:00 pm

@BlueiceButterfly

tu la.. teknik ape la yg die nk bljr tu kan.. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...