12/03/2012

Download e-novel Setulus Kasih Maisara oleh Puteri Kasih


Semalam join segmen Si Katak Comel Cik Miera kita ni, hari ni Chipmunk nak tolong sorang lagi blogger untuk promote something. Tak lain dan tak bukan kak Puteri Kasih.

Macam yang kita tau, kak Puteri ni sangat berbakat dalam penulisan. Bagi yang tak tau lagi tu nak bagitau la ni. Kalau tengok kat blog beliau, ada beberapa e-novel yang beliau dah tulis. Dan untuk pengetahuan semua lagi, sekarang kak Puteri dalam proses untuk menyiapkan manuskrip yang kemudiannya akan diterbitkan dalam bentuk buku. Betulkan sis? Hebat bukan?

Sebenarnya kat sini Chipmunk nak bagitau, yang salah satu daripada e-novel kak Puteri ni iaitu Setulus Kasih Maisara telah diterbitkan dan boleh di download secara percuma. 


Kalau nak tau cerita tu best atau tak ataupun berminat nak baca karya kak Puteri ni boleh la download e-novel Setulus Kasih Maisara ni kat SINI. Rugi tau tak baca, sebab kak Puteri ni memang berbakat menulis. =)

p/s: sorry sis.. terlambat sikit nak promote.

18 comments

3/12/2012 06:51:00 am

nampak cam menarik ^_^ tumpang download :D

3/12/2012 10:37:00 am

huh ? nelly baru tau ~
-.-'

3/12/2012 10:37:00 am

wah novel !

3/12/2012 11:06:00 am

alahai..aisya wat sis terharu je la...thanks dear :)

3/12/2012 12:37:00 pm

wahhh macam best jee :D

3/12/2012 03:21:00 pm

macam best..nak download la nnti..

3/12/2012 06:45:00 pm

wahh...x saba nak baca ni ;)

3/13/2012 01:44:00 pm

@Haruno Hana 하나

sila2.. hehe

3/13/2012 01:44:00 pm

@Nelly The Strange

baru tau ape nelly?

3/13/2012 01:44:00 pm

@tyra mars

cpat download.. hehe

3/13/2012 01:45:00 pm

@puteri kasih

bnde kecik je sis.. hehe.. same2.. =)

3/13/2012 01:45:00 pm

@Detective Fiqa

mmg best.. hehe

3/13/2012 01:46:00 pm

@cik mun

download jgn x download.. hehe

3/13/2012 01:46:00 pm

@Miss Purple Ungu

hehe.. =)

3/13/2012 02:47:00 pm

memang best..! penah baca kat blog PK.. :)

3/14/2012 01:14:00 am

wah bagus lah

3/14/2012 01:46:00 am

@Cik Nurul

hehe.. best kan?

3/14/2012 01:47:00 am

@MaYa MustWany

sbab bleh download? hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...