02/03/2012

Buku Idaman!


Alhamdulillah, dah tercapai hajat Chipmunk nak beli buku idaman. Dengan harga RM90 dan itu pun dah less 10%. Beli kat book fair kat UKM ni. Lupa nak bagitau, beli guna voucher 1 Malaysia tu. Sebab tu la tak teragak-agak beli buku yang harga asalnya RM100 tu. Memandang ada lagi lebihan RM10, Chipmunk pun capai sebijik novel lagi. Nak tau novel apa, tunggu review nanti. Chipmunk dah habis baca dah.

Cakap punya cakap tapi tak tunjuk pun buku apa yang mahal bukan main tu. Lepas ni nak tunjuk, dan sure semua akan cakap. "No wonder la mahal, buku ni". Tak kisah la orang nak cakap apa pun yang penting buku ni dah ada dalam tangan.



Bila start baca ni, memang tak boleh nak berhenti. Kena tunggu masa yang betul-betul free baru belek. 

p/s: malam tadi tengok pencawang TNB kat seksyen 16 area Bangi ni terbakar. Gelap gelita satu UKM ni. rujuk SINI.

10 comments

3/02/2012 09:39:00 am

bestnya dapat shopping buku ^_^ lmbat lg book fair kat sini.. 10 Mac nanti ;(

3/02/2012 11:30:00 am

mahal pun xpe...berbaloi2kan...:)
smlm xde letrik sbb pencawang terbakar tu...rasanye ada yg terperangkap dlm lif...huhuu

3/02/2012 11:45:00 am

wah bestnye. ramai yang cakap buku cek det ni meanrik. ni yang tak saba nak beli ni :)

3/02/2012 02:04:00 pm

nanti review ar buku ni yea..

3/02/2012 08:29:00 pm

fuhhh hebat2..

3/04/2012 01:20:00 am

@Haruno Hana 하나

xde la shopping sgt pun.. =)

3/04/2012 01:21:00 am

@Aishah Jahirah

betul2..
tengok live kebakaran tu.. menakutkan.. huhu

3/04/2012 01:21:00 am

@huda jamil

sebab mmg best pun.. hehe

3/04/2012 01:21:00 am

@aku HaniAsyira

insyaAllah.. =)

3/04/2012 01:22:00 am

@MaYa MustWany

ape yg hebatnye? =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...