07/03/2012

Untuk Si Tukang Komen


Si Tukang Komen ataupun pengomen tak kira lah pengomen tegar atau bukan, memang sangat-sangat penting dalam dunia blogging ni. Apa lah sesebuah blog tersebut tanpa si tukang komen ni kan. Dan kadang-kadang kita boleh tengok blogger yang sama je yang kerap kali komen entry-entry di sesebuah blog ni. Jadi, Chipmunk rasa dah sampai masa untuk Chipmunk buat penghargaan buat blogger-blogger yang selalu komen entry-entry blog ni.


Untuk menunjukkan penghargaan Chipmunk buat blogger-blogger tersebut, Chipmunk akan buat satu bloglist khas buat 10 pengomen terbanyak untuk setiap bulan.  Untuk bulan yang lepas, which is bulan Februari Chipmunk dah buat satu bloglist dah. Kalau tengok kat sidebar tu akan nampak bloglist Tukang Komen (Feb). Kesemuanya ada 10 blog. Untuk bulan ni, blog-blog tersebut la akan jadi blog wajib terjah setiap hari (InsyaAllah kalau masa mengizinkan).


Bukan tu je tau, ada lagi satu. Yang ni hanya untuk monthly top commentator, sorang je yang bertuah. Chipmunk akan buat blog review. Selain daripada tu, Chipmunk jugak akan promote entry-entry beliau kat Facebook Page chipmunkandbarney.blogspot.com walaupun page tu baru berapa orang yang like sebab baru je buat minggu lepas kot. Tapi Chipmunk tetap ambik inisiatif untuk promote entry serta blog blogger tersebut. Tapi review dan promote di page ni Chipmunk akan start bulan depan yang bermaksud top commentator untuk bulan March ni.

Malas nak cakap panjang lebar lagi jadi before tu Chipmunk nak ucap banyak-banyak terima kasih buat blogger-blogger yang sudi komen entry-entry yang ada di blog ni. Chipmunk buat semua ni sebagai bukti yang Chipmunk sangat-sangat menghargai setiap komen dari blogger-blogger semua. Terima kasih banyak-banyak. Tak lupa jugak terima kasih pada yang sudi follow, dan sudi singgah. Kalau Chipmunk terbuat mana-mana blogger terasa hati, terkecik hati ataupun Chipmunk terkasar bahasa ke minta maaf sangat-sangat. Dan jugak kalau Chipmunk ada tersilap kat mana-mana tu tegur-tegur lah ye, tak marah pun malah berterima kasih pulak. *terbuat karangan pulak dah*

23 comments

3/07/2012 07:36:00 am

harap-harap termasuk dlm bloglist...hihi

3/07/2012 08:05:00 am

hee~cayalah. pghargaan buat pengunjng dan tukang komen. hehe. oh, mnta maaf juga kalau ada buat trasa hati ke ape ke. salam rabu :D

3/07/2012 08:11:00 am

Seronok nak jadi pengkomen tegar pulak lepas ni :p Hihi :p

3/07/2012 08:25:00 am

kak,macam mana nak dapat list pengomen terbanyak?hee

:)

3/07/2012 09:22:00 am

saya pun ada buat untuk kenkawan yang komen blog..bagus benda ni sebab beri penghargaan kepada kenkawan yang komen..

3/07/2012 02:19:00 pm

sis dah like page :)

3/07/2012 06:41:00 pm

terceliiit je nama ku kat situ..hihihi

3/07/2012 07:58:00 pm

waaaaa.... Hana tersenarai.. hehe :D thanks

3/07/2012 09:01:00 pm

bestnya dpt blog review ;)

3/07/2012 09:57:00 pm

wah name n blog trsenarai kat tepi tu la. . :)
time kasih ^^

3/08/2012 11:52:00 am

thanks buat bloglist tuk kitorg2 ni..ala, chipmunk pun salu gak komen2 org kan? thanks sudi komen entry ayu..really appreciate it...:)

3/09/2012 02:07:00 am

@yana halim

kalau jd antara pengomen terbanyak termasuk la.. hehe

3/09/2012 02:08:00 am

@ciksukaberangan

terharu ade jugak yg sudi komen.. hehe.. tu yg buat cmni..

3/09/2012 02:09:00 am

@Aisya J

dialu-alukan.. hehe

3/09/2012 02:10:00 am

@Syasya Johan

alamak.. lupe la plak dik.. tapi ade pkai satu widget ni la.. try google, bnyk je tuto pasal ni.. huhu.. sorry..

3/09/2012 02:10:00 am

@mia izzati

betul tu.. org pun lg semangat nk komen dan kita pun lg bersemangat nk blogging.. hehe

3/09/2012 02:11:00 am

@puteri kasih

thanks sis! =)

3/09/2012 02:11:00 am

@MaYa MustWany

thanks mas sebab sudi komen entry2 sy.. hehe.. terharuuuu

3/09/2012 02:12:00 am

@Haruno Hana 하나

thanks hana sebab sudi komen.. terharu smpai rase nk nangis dh ni.. hehe

3/09/2012 02:13:00 am

@Miss Purple Ungu

klau jadi pengomen terbanyak dalam satu bulan tu dpt la blog review.. hehe

3/09/2012 02:13:00 am

@Miss Purple Ungu

klau jadi pengomen terbanyak dalam satu bulan tu dpt la blog review.. hehe

3/09/2012 02:14:00 am

@Syamira Yahya

thanks sbab selalu komen2 kt sini.. terharu la.. hehe

3/09/2012 02:21:00 am

@Ayumi Comot

bloglist tu utk 10 org blogger yg paling byk komen.. hehe.. thanks jugak ayu.. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...