25/03/2012

TengTeng Makeover


Dah lama Chipmunk tak post pasal Cik TengTeng si kucing nakal tu kan? Hari ni nak cerita la pasal Cik TengTeng. Before tu, nak tunjuk dulu lah Cik TengTeng ni. Yela, kot-kot korang lupa rupa Cik TengTeng ni macam mana.


Ha, ni nak cerita. Bukan nak ceritalah actually, nak tunjuk gambar je. Gambar-gambar masa makeover Cik TengTeng  hari tu. Tapi sikit la gambarnya ye, kalau nak tengok lebih boleh lah ke FB Page Cik TengTeng ni (klik SINI).




Bijak sangat Cik TengTeng ni kan? Habis tudung mak Chipmunk. Dia boleh buat dress pulak dengan tudung tu. Pantang nampak tudung mak dalam bakul baju. Memang ada je la dia menggedik nak membongkar tudung-tudung dalam bakul tu. Kucing bertuah!

17 comments

3/25/2012 09:16:00 am

As'salam dear, miss kamu yunk..hehe

tenteng makin bolat sebab dah lama x tengok die..ehhehe

3/25/2012 09:25:00 am

dia nak baju kot

3/25/2012 11:59:00 am

alo3 comelnya beliau meaooww

3/25/2012 02:31:00 pm

nampak grang la tucing ni

3/25/2012 10:53:00 pm

hahaha ! comel jee kucing tu !

3/26/2012 11:49:00 pm

ololo tomeynyer dia :)

3/27/2012 03:50:00 am

comeynya cik tengteng pakai tudung ;)

3/27/2012 03:17:00 pm

@♥ Nana BamBam ♥

wslm.. hehe..
memang pun, dah makan je kerjanye.. hehe

3/27/2012 03:20:00 pm

@sis92

buat org geram je tgk die.. hehe

3/27/2012 03:21:00 pm

@MaYa MustWany

nampak je garang.. tapi bukan main lagi nakal..

3/27/2012 03:21:00 pm

@teha

hehe. =D

3/27/2012 03:23:00 pm

@puteri kasih

geram tgk kan sis.. hehe

3/27/2012 03:24:00 pm

@Miss Purple Ungu

2 in 1.. tudung dan dress.. hehe

3/27/2012 08:00:00 pm

hahaha :DDD pandai je Cik Teng Teng ni... hehe

3/28/2012 01:18:00 pm

@Haruno Hana 하나

nakal pun ye jugak.. hehe

3/31/2012 01:05:00 am

@Rozuan Ismail

dah banyak baju die tu.. saje nk menggedik..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...