04/03/2012

Keyword Kelakar


Semalam Chipmunk saja-saja la bukan En. Nuffnang kan, lepas tu klik la bahagian keyword tu. Ada satu keyword yang buat Chipmunk gelak. Rasa kelakar sangat. Nak tau? Tengok gambar ni, kalau tak jelas klik je la ye.


Cara Nak Pengsankan Orang

Tak paham betul la, itu pun nak google jugak ke? Apa lah yang orang ni nak buat sampai nak pengsankan orang pun nak google jugak. Ha, ada rancangan yang tak elok ye? 

Chipmunk rasa maybe sebab entry yang INI kot. Tapi agak-agak lah kan? Haih, apa la yang orang ni nak, siap google lagi macam mana nak pengsankan orang.

24 comments

3/04/2012 06:56:00 am

kasi klorofom aje kalo nk pengsankan org.. xpun ketuk kepala dia kuat2.. haha *gelak jahat*

3/04/2012 07:14:00 am

haha...giler r smpai cm 2 skli..

3/04/2012 09:43:00 am

hahaha .. serius lawak ar , macam2 orang nih .. ish3 ..

3/04/2012 10:28:00 am

hahahha. jahat benor orang tu

3/04/2012 10:29:00 am

hahaha !! betul2..diorang memang takdek keje laen ler tuw.. :)

3/04/2012 10:40:00 am

haha. kadang2 google ni kalau kite nak cari ape sume die ada.

tu yang nak cari cara nak pengsankan org pon die g google jugk. hehe

3/04/2012 11:12:00 am

hehe...dasyat btul,sapa la yg dok search tu:)

3/04/2012 11:58:00 am

mcm tu pun ada. agenda nuffnang.

3/04/2012 02:28:00 pm

hahaha macam tu pon ada..kdg2 tgk keyword mmg pelik2...

3/04/2012 05:42:00 pm

apa pekdah lah diorang search macam mana nak pengsankan org? aduhai..

3/04/2012 11:11:00 pm

haha kelakar jugak.. ade ke nak tahu cara nak pengsan kan orang? haha nak cari tuto le tu.. haha :D

3/06/2012 12:20:00 am

@Haruno Hana 하나

mcm ade pengalaman je.. hehe

3/06/2012 12:21:00 am

@nida husna

tau xpe.. hehe

3/06/2012 12:24:00 am

@♥AieN ChoiN♥

kan... xpun nk prank org.. tp melampau la nk prank org cmtu kan..

3/06/2012 12:28:00 am

@huda jamil

ntah sape la yg nk search bnde2 cmtu ye.. hehe

3/06/2012 12:29:00 am

@nanakimie

haha.. ntah la nana...

3/06/2012 12:30:00 am

@Asyiqin Haulisah

hehe.. manusia, mmg macam2 ragam..

3/06/2012 12:38:00 am

@Cik Azizah

tau xpe.. mcm2ade.. hehe

3/06/2012 12:39:00 am

@Marya Hana

masuk exam kot.. hehe

3/06/2012 12:39:00 am

@Cik Nurul

tuto cmne nk pengsankan org pun bolehhh.. haha

3/06/2012 12:39:00 am

@Cik Nurul

tuto cmne nk pengsankan org pun bolehhh.. haha

3/06/2012 12:42:00 am

oppss macam orang jaat je ..

3/08/2012 01:58:00 pm

@EnciK AxixOu

hahaha.. taw xpe..

3/08/2012 01:59:00 pm

@apix

tu la.. sampai search kt google.. xleh blah! hahaha

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...