11/03/2012

Sahabat Katak Comel


Hari ni nak join satu segmen oleh Cik Miera atau Si Katak Comel ni. Cik Miera ni rajin jugak datang blog ni. So, apa salahnya Chipmunk join bila tau Cik Miera ni ada buat segmen kan? Sorry lah baru sempat nak join sebab agak busy sikit. Taknak cakap panjang-panjang dah, nanti menyimpang ke arah lain pulak.

Syarat-syarat senang je. Nak tau boleh klik banner comel kat bawah ni.


Lepas tu ada something special untuk Top 3 Referer. Nak tau boleh klik SINI. Tarikh tutup malam ni pukul 11.59 malam. Sempat lagi nak join ni. Jom ramai-ramai kita join.

Chipmunk nak tag

14 comments

3/11/2012 11:49:00 am

eh eh. kak aisya joinlaaa hehehe
^^
gambatehh!!

3/11/2012 02:43:00 pm

wah akak pon join. .hee^^
slmt bersegmen :)

3/11/2012 04:11:00 pm

waaa... join jugak? sama la kita :D

3/11/2012 10:01:00 pm

good luck dear! :D

3/12/2012 12:42:00 am

byk btoi tag blog miera dlm entry ekk..kipas kuat sgt tu..

3/12/2012 06:47:00 pm

ala...x sempat nak join segmen miera ni huhu

3/13/2012 01:39:00 pm

@Detective Fiqa

mesti la.. hehe

3/13/2012 01:39:00 pm

@Syamira Yahya

dah sume join, mesti la nk join jugak.. hehe

3/13/2012 01:40:00 pm

@Haruno Hana 하나

mestila, xnk ketinggalan.. hehe

3/13/2012 01:40:00 pm

@eyeme

=)

3/13/2012 01:41:00 pm

@Drakula Comel

dah mmg buat mcm tu dr dulu2 lg.. miera je kot yg xperasan.. huhu

3/13/2012 01:42:00 pm

@Miss Purple Ungu

xpela, nnti2 boleh la join segmen yg lain plak..

3/15/2012 01:05:00 am

dr segmen yg sama...done follow here, follow me back ok and like fb page yer

http://sungguhsedap.blogspot.com/2012/03/sahabat-katak-comel.html

3/15/2012 11:39:00 pm

@ahmad

thanks :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...