26/03/2012

Pernah tak?


Chipmunk tau mesti ramai yang minat kucing jugak kan? Jadi bagi sesiapa yang memang gila kucing dan ada bela kucing tu tak kisah la sekor dua, kadang-kadang mesti pening jugak melayan kerenah kucing-kucing ni kan? Macam-macam gaya ada. Contoh macam gambar-gambar di bawah ni. Yang macam ni la selalu jadi kat rumah Chipmunk. Korang pulak macam mana? Pernah tak jadi macam gambar-gambar kat bawah ni?




sumber : catversushuman

26 comments

3/26/2012 06:59:00 am

comel ouh cat ..hehehhe kita suka kucing ... suka sangat :)

3/26/2012 05:44:00 pm

hahahahha..suke entry nie...iyka penah kena yang tang mkn tu semua.and yg plg tension.asal org bukak lappy je..mula la dye sebok nk interprm jugak atas keybod lptp nie

3/26/2012 06:49:00 pm

rumah sye xde kucing. .hee ^^
tp sye x suke kucing mcm tu :)

3/26/2012 08:36:00 pm

hihihihi cuteee...

2 x 5 lah kito yea ~

3/26/2012 09:05:00 pm

yang first tu menahan hahaha siot punya meoww

3/27/2012 03:49:00 am

sadis betul pic yg ptama tu huhu

3/27/2012 01:30:00 pm

gambar kat bawah sekali tu selalu blaku. manja betol. hehe

3/27/2012 01:48:00 pm

pernah je tiga2 situasi tu.. paling geram tang mengencing tu.. haha.. habis kadang2 baju kena. Kucing aida bila makan mesti kena teman baru dia nak habiskan.. :P

3/27/2012 08:00:00 pm

tak de kucing kat rumah sbb mama x kasi :( tapi suka tgok gelagat kucing... pelik dan comel :D

3/27/2012 09:54:00 pm

anak kucing aku dlu time nak tdo, manja. time berjaga, nak menggigit aku je keje nyer.

3/28/2012 01:19:00 pm

@Syuhada Nasya

sama la.. hehe

3/28/2012 01:19:00 pm

@iyka syafika

haaa, betul tu.. diorang pun nak buka fb jugak agaknye... hehe

3/28/2012 01:20:00 pm

@Syamira Yahya

biarpun geram tp kdg2 rasa kelakar jugak.. hehe

3/28/2012 01:21:00 pm

@✿ cik pieQa ✿

haha.. sabar je la kan?

3/28/2012 01:21:00 pm

@sis92

haha.. tau xpe..

3/28/2012 01:21:00 pm

@Miss Purple Ungu


adik sy selalu kena.. hehe

3/28/2012 01:22:00 pm

@anNaqia

betul2.. hehe

3/28/2012 01:23:00 pm

@Aida Omar

kencing tu jarang2, yg slalu buang angin.. sedap je die gesel2 kat kite, tbe2 ade bau yg kurang menyenangkan.. hehe

3/28/2012 01:23:00 pm

@Haruno Hana 하나

kenapa mama hana xbagi plak? =)

3/28/2012 09:09:00 pm

ok,pic k3 mas xtgkap..pe ek?

3/29/2012 11:04:00 pm

@MaYa MustWany

makanan tu dh penuh tp kucing xnk mkn jugak.. bile kite usik ckit baru die nk jamah.. hehe

3/31/2012 01:04:00 am

@aswadz

kucing ganas.. hehe

10/12/2013 02:49:00 pm

yang pertama tuh pernah tapi yang kedua dan ketiga tuh tak pernah , hahaha , btw comel cgt...

#catlovers..
singgah sini , jemput ke blog :D

10/15/2013 01:35:00 pm

@cweet pinky

sy yg paling selalu adalah yg ketiga tu.. geram je.. haha

11/05/2013 02:41:00 pm

no 1 tu tak pernah...yg no 2-3 tu selalu sgt....yg tak boleh blah siap kena tunggu dia makan kat sebelah... :P

11/08/2013 02:21:00 pm

@Sally Samsaiman

ada jugak yg macam tu.. paling geram kena suap.. kena hulur kt dia dulu baru dia nk makan..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...