01/05/2012

Kenapa Comel Sangat Ni??


Chipmunk selalu nampak benda comel ni tapi tak tau pulak benda ni apa sebenarnya. Semalam kawan Chipmunk share something kat FB. Nampak link page benda comel ni. Tengok gambar Chipmunk boleh gelak sorang-sorang sebab comel sangat. 


Ada banyak lagi gambar comel-comel. Nak tengok boleh la ke page Pusheen (SINI) ataupun website Pusheen (SINI) terus.

p/s: bulan baru, bloglist pun baru. Boleh la tengok-tengok kalau tersenarai untuk bulan ni. =)

29 comments

5/01/2012 06:39:00 am

pat inang sekok kah? haha

5/01/2012 06:50:00 am

comelnya XDDD haha.. suka sangat tgok Pusheen cat ni sbb comel~ hehe..

thanks Chipmunk! blog Hana masuk lg bloglist April :)

5/01/2012 07:52:00 am

alolo comel nya.. mcam kucing.. mcm dugong pon ada jugak hihii

5/01/2012 10:31:00 am

kitty perry tu comel sangat hehe ;)

5/01/2012 10:49:00 am

argghh saya syg kucing sbb mereka sgt comel mcm gambar tu.

5/01/2012 11:38:00 am

~alahai comelnya..boleh wat gelak sorang2 >_<

5/01/2012 12:02:00 pm

heee sis pun suka tengok kcing comel ni nak terjah lah website dia tq

5/01/2012 03:15:00 pm

comel ! :)

**Alaa. x tersenarai dlm bloglist. Erkk. Hohoho =,="

5/01/2012 05:06:00 pm

a'ah lah comel mcm awk...maap..hehehe

5/01/2012 06:01:00 pm

saya suka pusheen cat ni..comel=))

5/01/2012 09:33:00 pm

nomnomnomnom tomey2

5/01/2012 09:59:00 pm

sis duk tergelak je tengok ni :)

5/02/2012 02:17:00 am

comel sungguh :)

5/02/2012 09:35:00 pm

@Umie Artoqiemie

ambik jak la sekok sia.. pilih jak, mok kitty perry ka, taylor hissed ka, mana2 pun boleh.. hahaha

5/02/2012 09:37:00 pm

@Haruno Hana 하나

bukan sekadar comel je tapi comel sgt!! hehe

tahniah ye hana.. =)

5/02/2012 09:38:00 pm

@Syuhada Nasya

bukan mcm kucing tp mmg kucing.. tp agakla, mcm dugong pun ade. hehe

5/02/2012 09:39:00 pm

@Miss Purple Ungu

kan kan kan? taylor hissed tu pun.. argh, geram! hehe

5/02/2012 09:43:00 pm

@Asyiqin Haulisah

kucing mmg sgt comel! hehe

5/02/2012 09:46:00 pm

@BlueiceButterfly

tau xpe.. hehe

5/02/2012 09:47:00 pm

@sis92

sila2.. terjah jgn x terjah.. hehe

5/02/2012 09:54:00 pm

@CiK FizA

nk masuk bloglist ade syaratnye.. hehe

5/02/2012 09:54:00 pm

@azie namico

erk?? hehe

5/02/2012 09:57:00 pm

@Izyan Yan Cinnamon

comel kan?
hehe

5/02/2012 09:58:00 pm

@CikMai

hehe.. ;D

5/02/2012 09:59:00 pm

@puteri kasih

tau xpe sis.. hehe

5/02/2012 10:10:00 pm

@kaishin

mmg comel pun.. :)

5/03/2012 09:35:00 am

So so cute, I loike sgt2!

5/03/2012 09:36:00 am

So so cute, I loike sgt2!

5/03/2012 08:46:00 pm

@Kesuma Angsana

hehehe.. ;D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...