02/05/2012

Wordless Wednesday : HB adik-adik sekalian!





p/s: Walaupun kami terpaksa menunggu berjam-jam dan kamu terpaksa meredah masalah tren yang tersangkut di Serdang katanya disebabkan pokok tumbang antara Serdang-Kajang, alhamdulillah rancangan menjadi. Happy Birthday Syahir (3hb Mei), Wan Zairul (6hb Mei) dan Idiani (13hb Mei)

26 comments

5/02/2012 08:30:00 am

dappnya secret recipe =)

p/s : jom tgk tudung bawal terbaru

http://ortizhouse.blogspot.com/

5/02/2012 08:57:00 am

bestnya makan kek :D hepi besday pd mereka bertiga ;) semoga panjang umur, murah rezeki & sentiasa dlm rahmatnya :)

5/02/2012 10:44:00 am

Happy B'day juga buat mereka semua..^^

Kek SR..sedapnye...

5/02/2012 12:34:00 pm

untuk akak sekali takde? akak 24mei..hahaha

5/02/2012 12:54:00 pm

sedap nyaaa kek :D happy birthday kepadaa yang birthdaynya disambut di atas ! heheh

5/02/2012 01:37:00 pm

tarikh lmbt lagi. tapi smbut skali jimat la sikit kn. hehe..

happy birthday untuk dorg ;)

5/02/2012 03:18:00 pm

terliurnyerrrr~~~

5/02/2012 06:56:00 pm

hepi besday utk dorang
mintak sikit kek :)

5/02/2012 07:32:00 pm

slmt hari lahir buat mereka..

#nyum3,sdpny kek secret recipe tu^^

5/02/2012 09:52:00 pm

hehe wordless yg ada word cmne ni hee

dlm adik bradik sis pun kitorang lahir bln sep 3 orang best :)

5/02/2012 09:54:00 pm

HB :)

5/02/2012 10:12:00 pm

@Woofer Storm

thanks.. *kek tu sedapppppp*

5/02/2012 10:41:00 pm

wah ada kek :)

5/03/2012 01:36:00 am

selamat ulang tahun kelahiran buat adik, adik dan adik tu..semoga hidup sentiasa diberkati dan dipermudahkan..

nak kek sikit :)

5/03/2012 08:47:00 pm

@Azni Zuhaini

sedap2.. hehe

5/03/2012 08:48:00 pm

@Haruno Hana 하나

thanks hana.. =)

5/03/2012 08:49:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

thanks bagi pihak mereka.. =)

5/03/2012 08:52:00 pm

@CikPuan Azizah

boleh saje.. *sambil hulur kek* hehe

5/03/2012 08:53:00 pm

@Sya Syazana

thanks bagi pihak mereka.. =)

5/03/2012 08:55:00 pm

@Ieyza Afieyna

tu satu.. lg satu diorang ni payah sgt nk kumpul sume skali.. tu yg set date betol2 nk sambut sume skali.. hehe.. btw, tq!

5/03/2012 08:55:00 pm

@✿ pink velvet ✿

jom serbu SR! hehe

5/03/2012 08:56:00 pm

@Miss Purple Ungu

nah.. *hulur kek*
;D

5/03/2012 08:57:00 pm

@sis92

tu yg letak P/S je tu. haha!

bestnye lahir dkat2.. =D

5/03/2012 08:58:00 pm

@umUMRA

tq.. =D

5/03/2012 08:58:00 pm

@puteri kasih

jom g Secret Recipe.. hehe

5/06/2012 01:58:00 am

@kaishin

thank you :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...