03/05/2012

Spontaneous Thursday : Idea hilang mana?


Kenapa sekarang idea untuk meng-update blog semakin berkurang? 

Mereka sudah hebat posing sekarang

26 comments

5/03/2012 10:59:00 am

~comel posing..hehe :)

5/03/2012 11:40:00 am

ieyza pun sama. kdg2 x tahu nk tulis ape..huhu

5/03/2012 01:10:00 pm

same laa.. kite pon dh xde idea sngt =='

5/03/2012 01:42:00 pm

kadang-kadang sis pun kehilangan idea

5/03/2012 01:57:00 pm

haha.. sudah terer posing ya? :D

5/03/2012 05:42:00 pm

hehe sis pulak kadang idea datang tak kena waktunya..bila nak update dh tlupa pulak hadoii

alo2 nak jadi model leteww

5/03/2012 05:45:00 pm

whoa lama tak tgk ken si otai ni.. mama punya kura2 pn dh mula otai dah..

5/03/2012 07:59:00 pm

hilang ke laut.broadband slow kot..keje menimbun..kuikuikui

5/03/2012 09:42:00 pm

DRC pun sama... idea ni kering kontang je...hmmm....

pssstt : shout box ada problem ke??

5/03/2012 09:48:00 pm

heheh. comel saje mereka

5/03/2012 09:49:00 pm

hehehe..takut nak pegang nie...seram..

5/03/2012 11:34:00 pm

bestnye ade kura2.. teringin tp tkut..hehe

5/04/2012 12:11:00 am

waaa comelnyaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

5/04/2012 08:46:00 pm

@BlueiceButterfly

siapa comel? kura2 atau tuannya? haha!

5/04/2012 08:47:00 pm

@Ieyza Afieyna

tu la.. tp gigih jugak nk update blog kan?

5/04/2012 08:48:00 pm

@teha

mcm nk jawab exam je fikir nk update ape.. hehe

5/04/2012 08:49:00 pm

@puteri kasih

tu la sis.. tp idea dh dtg nnti bukan main lagi mcm mencurah-curah ke ladang gandum dah.. hehe

5/04/2012 08:49:00 pm

@Haruno Hana 하나

tu la, mengalahkan tuan lagi diorg ni.. hehe

5/04/2012 08:50:00 pm

@sis92

haaaa, tu pun selalu jugak! hehe

5/04/2012 08:50:00 pm

@mama pipie

teringin nk tengok kura2 mama pulak.. hehe

5/04/2012 08:51:00 pm

@CikPuan Azizah

hehe.. hilang ke laut jwpn yg paling tepat. mungkin. hehe

5/04/2012 08:52:00 pm

@Sya Syazana

mcm tuannye kan? kahkahkah

5/04/2012 08:53:00 pm

@azie namico

ape yg seramnye? =)

5/04/2012 08:55:00 pm

@ZiErWa zAiNaL

takut? kura2 la senang jaga.. hehe

5/04/2012 08:56:00 pm

@kiwi_sengal

lg comel klau tgk depan2.. mcm2 gaya diorg.. =)

5/06/2012 02:00:00 am

@DRceria

shoutbox? ok je.. nape?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...