09/04/2013

Snow seekor raccoon.

Ingat lagi entri INI dan INI? Kalau malas sangat nak klik link tu pun, ni ada gambar kat bawah.


Ini lah Raccoon. Chipmunk tak tau dalam BM panggil apa, rakun eh? Suka hati main translate je perempuan ni. Tapi yang dalam gambar ni, namanya Snow. Jinak sangat! Chipmunk siap usap-usap kepala Snow macam kucing lagi, sebijik kucing jugak lah! 'Kucing' dalam versi yang lebih besar. Ini di Downtown Mines. Masa En. Barney tengah mencari keperluan harian beliau tu (INI), Chipmunk duduk lah senyap-senyap main dengan Snow. Nak pusing tengok apa yang ada di Downtown Mines sorang-sorang memang kena marah lah. Nak ikut En. Barney pulak memang tak akan tahan dengan asap-asap dan bau yang memeningkan. 


Ada dua orang blogger yang dapat jawab soalan Chipmunk tu, jadi Chipmunk masukkan lah dalam bloglist. Yang lain boleh lah terjah-terjah mereka ni, just klik pada header di bawah ye. Selamat menerjah. =)



p/s : Bila nak start writing tesis ni. Stress betul menunggu mood. Memang tak boleh ditunggu lah, kena paksa jugak!

30 comments

4/09/2013 08:02:00 pm

rakun comel x) geram tol.. hehe

4/09/2013 08:38:00 pm

alooo tomel tomel. huhuhu =)

4/09/2013 09:35:00 pm

salam =)

hehe..ow..racoon..comei..boleh byg pegng dia..mcm kucing ea..heee ala lebh kurng la tu kan..;p

4/09/2013 10:06:00 pm

ooo baru tahu pon binatang ni..hehee

4/10/2013 12:23:00 am

kikiki.. tekaan cikna memang kelaut. eh ni yg dalam citer madagascar tu kan. ;)

4/10/2013 08:26:00 am

comel sangat gambar kat atas..

4/10/2013 10:06:00 am

xgigit ke tu aisya?

4/10/2013 01:03:00 pm

Sik pernah gik dengar nama binatang tok lmk2 tok ;D hee. Cute juakkkkk ^_^

4/10/2013 02:16:00 pm

Pernah tgk tp tak tau nama dia sblm ni...

4/10/2013 04:47:00 pm

bleh bela ke natang comei ni?? O_O

4/10/2013 08:10:00 pm

haha montel & comel! :))

4/10/2013 09:29:00 pm

@Haruno Hana 하나

sgt comelll! hehe

4/10/2013 09:29:00 pm

@♥ CIKZEK ♥

siapa? saya? terima kasih.. hiksss

4/10/2013 09:30:00 pm

@Cik Yaya

cuma lg besar dr kucing la.. mesti sedap peluk.. hehe

4/10/2013 09:30:00 pm

@azizah :)

slalu tgk dlm cite kartun je binatang ni.. =)

4/10/2013 09:30:00 pm

@Chic Na

ala, tak tengok pulak cite tu cikna.. huhu

4/10/2013 09:36:00 pm

@ANNA MARIANA

hehehe,, comel kan..

4/10/2013 09:37:00 pm

@Normi Nieza

tak, jinak sgt! =)

4/10/2013 09:38:00 pm

@Sally Yatiey

kmk lamak tok nangga dlm tv jak.. tok baru nangga real dpan mata

4/10/2013 09:39:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

tu la kak.. kalau BI tau la, org melayu ni tak tau pulak panggil binatang ni apa.. huhu

4/10/2013 09:39:00 pm

@Reiko Masashi

boleh rasanya cuma kena ada lesen lah..

4/10/2013 09:39:00 pm

@Mime MF

dan jinak dan manja juga.. hehe

4/10/2013 11:23:00 pm

comel tp takut mok pegang kali.
hehe..

4/11/2013 09:31:00 am

rakun.. comel... ^_^

4/11/2013 11:55:00 am

ohh rakun rupanya...ingatkan apa haritu..hehe

Memang comel, ingatkan tak jinak :)

4/14/2013 09:18:00 pm

@michelle De hunny

mun ktk tengok x ktk takut kali.. adorableeee gilak! hehe

4/14/2013 09:18:00 pm

@miz ruha

comel sgt!

4/14/2013 09:19:00 pm

@puteri kasih

yg ni dah train kot.. tu yg jinak.. =)

4/15/2013 02:05:00 am

terjahhhh deme :)

4/15/2013 10:38:00 pm

@Shida Radzuan


sila2.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...