24/04/2013

Yaya Craft Giveaway

Dah kena tag dengan Adik Siti Farhahnis untuk join GA INI. Nasib baik syarat simple je. Kalau tak mau meroyan jugak dengan line internet yang lagi teruk dari siput ber'catwalk' ni. Sesungguhnya I ni sangat memilih untuk join mana-mana GA. Kalau syarat tu berderet nak kena follow dan like tu maaflah. I ni busy woman, plus I guna WiFi Kampus yang hidup segan mati tak mahu ni. Mesti ada yang rasa macam nak lempang je perempuan ni kan? 

Syarat-syaratnya serius simple je. Boleh klik banner di bawah untuk keterangan lanjut.


Mangsa Keadaan : Kakak Cantik dan Adik Comel.

Tarikh Tutup : 30 April 2013

26 comments

4/24/2013 05:13:00 pm

gud luck..:)

4/24/2013 05:22:00 pm

selamat berGA and good luck ^_^

4/24/2013 05:37:00 pm

Good luck chipmunks :)

4/24/2013 05:46:00 pm

selamat bersegmen

4/24/2013 08:33:00 pm

thanks sudi join,, cik yaya follow sini

4/24/2013 08:58:00 pm

good luck:)

4/24/2013 09:28:00 pm

salam =)

eh tpnjat yaya..ingtkan yaya ade wat GA..bile la pulak kann..haha

apapun gud luck ^,^

4/24/2013 11:11:00 pm

gudluck yer aisya :)

4/25/2013 01:28:00 am

good luck ya...

4/25/2013 08:48:00 am

Good Luck..~

4/25/2013 01:53:00 pm

good luck dear =)

4/25/2013 04:21:00 pm

hye
dtg dr GA yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/yaya-craft-giveaway.html

4/29/2013 07:44:00 pm

gud luck aisya.... ^_^

5/03/2013 08:37:00 pm

@Normi Nieza

tq.. =)

5/03/2013 08:38:00 pm

@puteri kasih

tq sis.. =)

5/03/2013 08:38:00 pm

@Diari Si Froggie

tq2.. =)

5/03/2013 08:38:00 pm

@Isabel Diaz

makseh.. =)

5/03/2013 08:38:00 pm

@cik yaya

tq.. =)

5/03/2013 08:39:00 pm

@Mime MF

thanks.. hehe

5/03/2013 08:39:00 pm

@Cik Yaya

tu la yaya.. tersama nama pulak.. hehe.. tq.. =)

5/03/2013 08:40:00 pm

@azizah :)

tq kak jijah.. =)

5/03/2013 08:40:00 pm

@Mia Liana

thanks.. hehe

5/03/2013 08:40:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

thanks kak lily.. =)

5/03/2013 08:41:00 pm

@haz

tenkiuuuuuuu.. hehe

5/03/2013 09:00:00 pm

@Iema Gurlz

tq singgah.. =)

5/03/2013 09:01:00 pm

@miz ruha

tq kak ruha.. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...