15/06/2013

Part III : Thanks Mr. NUFFNANG

Syukur Alhamdulillah! Dimurahkan rezeki bersama Mr. Nuffnang. Malam tadi, Chipmunk rasa gatal sangat tangan ni nak check Earning. Rupanya-rupanya dapat satu lagi BE baru.

Buffered Earning

University of London

Total ada 6 BE semunya daripada Mr. Nuffnang. Berkat kesabaran menanti selama bertahun-tahun. Kalau uolls nampak iklan-iklan tersebut menari-nari di blog I ni jangan lupa klik-klik ye. Terima kasih daun keladi, dan mudah-mudahan dimurahkan rezeki dapat BE banyak-banyak juga. Boleh lah I tolong klik-klik iklan uolls pulak.

p/s : Bagi lah BE banyak-banyak lagi ye Mr. Nuffnang. Nak kumpul duit kahwin ni. Eh!


16 comments

6/15/2013 08:10:00 am

cemburunya -_-

6/15/2013 08:15:00 am

nuffnang bulan ni sangat baik hati,ahak :D

6/15/2013 09:24:00 am

Banyaknya be tgh running, congrats dear :)

6/15/2013 09:38:00 am

masyuk dah kak..hehe..moga rezeki murah kumpul duit kahwin ..hehe

6/15/2013 03:02:00 pm

bestnya dik... banyak lak tu BE n earningnya.. tahniah yer

6/15/2013 03:15:00 pm

Alhamdulillah.. =)

6/15/2013 05:13:00 pm

Tahniah Kak Aisya..

6/15/2013 09:44:00 pm

alhamdulillah..rezeki..thniah ^^

6/18/2013 11:13:00 pm

@Iwan Shah

sabar je menunggu. nanti sampai jugak turn mcm ni jugak. =)

6/18/2013 11:13:00 pm

@Mek Onie

betul tu. hehe

6/18/2013 11:13:00 pm

@huny madu

thnks. hehe

6/18/2013 11:13:00 pm

@Nana Liena

amin. hehe

6/18/2013 11:14:00 pm

@azizah :)

alhamdulillah.. thnks kak jijah. =)

6/18/2013 11:14:00 pm

@Cik Yaya

syukur. =)

6/18/2013 11:14:00 pm

@Isabel Diaz

makseh. =)

6/18/2013 11:14:00 pm

@AiSyA LiEzA

alhamdulillah, syukur. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...