25/06/2013

Tentang Seseorang


Bukan sesuatu.
Seseorang mungkin.
Eh, bukan.
Bukan kekasih lama.
Jangan salah sangka.
Cuma,
Someone? Somebody?
Somebody that I used to know?
Eh, mungkin?

Errr, apa aku merepek ni?
Kusut? Serabut?

24 comments

6/25/2013 09:46:00 am

haa haa ngerepak haha

6/25/2013 09:47:00 am

Samalah. Kamek ada try nak lupak seseorang ya tapi sampe nek towk sik pat lupak ngan nya. Perasaan bencik kamek membuak-buak kali. Huhu..

6/25/2013 10:07:00 am

@Umie Artoqiemie

haha
sekali sekala...

6/25/2013 10:08:00 am

@Isabel Diaz

ktk bawa gilak perasaan benci ya nak. cuba ktk cool jak.. lupak ktk ngan nya..

6/25/2013 11:24:00 am

susah nak lupakan someone/something yang pernah menjadi sejarah dalam hidup kita..

6/25/2013 12:17:00 pm

apa yang sudah terjadi pada adik sis ni...hehehe

6/25/2013 12:58:00 pm

Salam.

Boleh ke kita lupakan sesuatu/seseorg? Sekali skala mesti teringat kan aisya,huhu

6/25/2013 02:00:00 pm

Seseorang? :D hehe

6/25/2013 06:38:00 pm

Mungkin seseorang,
mungkin sesuatu,
mungkin apa saja... (^_^)

6/25/2013 10:40:00 pm

apakah? siapakah? kenapakah?

hehe

6/26/2013 08:21:00 am

serabut apa ni??huhu teringat kan sesuatu@someone??

6/26/2013 08:37:00 am

@Mizz Aiza

betul tu kak.. amnesia sekalipun bila dah ingat balik tetap tak lupa jugak..

6/26/2013 08:37:00 am

@puteri kasih

takde apa2 yg terjadi sis.. hehe

6/26/2013 08:37:00 am

@Tinta Lana

hmmm. make sense.. huhu

6/26/2013 08:37:00 am

@Sally Yatiey

sesuatu? hehehe

6/26/2013 08:38:00 am

@Giorgio Izas

betul. apa2 pun boleh. hehe

6/26/2013 08:38:00 am

@hana hadi

byknya soalan. hehe

6/26/2013 08:38:00 am

@Mime MF

sesuatu pun boleh, someone pun boleh.. hehe

6/26/2013 09:23:00 am

selipar jepun yag hilang sebelah pun boleh juga. haha
comel la dear ni >.<

6/26/2013 09:55:00 am

hape la tu agknyer ye dlm memori..heeee

6/27/2013 11:07:00 am

@.::: Princess MOMOY :::.

betulllll.. hahahaha!

6/27/2013 11:07:00 am

@Cik Yaya

takde ape pun cik yaya.. hehehe

6/27/2013 09:28:00 pm

serabut dengan apa ni dik oi..

6/28/2013 12:53:00 am

@azizah :)

entah la kak jijah.. serabut dgn apa yang diserabutkan.. haha

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...