21/08/2011

Masuk Wad!


Bukan Chipmunk ye. Bukan En. Barney jugak. Tapi phone Chipmunk. Semalam hantar kedai, condition dah makin teruk. Kamera pun bukan boleh pakai dah. Itu lah akibatnya kalau setiap kali marah start la apa yang ada depan mata semua melayang. Phone pun tak terkecuali. Orang lain main angry bird kat phone, ini tak phone tu sendiri yang jadi angry bird. Target yang colour hijau tu je yang tak ada. 

Bila phone dah masuk wad tu, start la mencari siapa ada phone yang tak pakai nak pinjam kejap. Kalau phone takda, nak contact En. Barney macam mana? Phone spare hari tu ada kat En. Barney, tak bawa balik la pulak. Tapi nasib baik la bapa ada 2 phone. Boleh pinjam kejap. Kalau tak boleh mahu menangis air mata darah tak boleh nak contact En. Barney.

Dulu before phone masuk wad, Chipmunk pakai phone ni (Ambik kat Google je)


Tapi sekarang, terpaksa guna phone ni pulak. Tak kisah la, asal phone tu still boleh pakai untuk contact En. Barney. Tu yang penting. Hehe.

Yang ni kalau Chipmunk baling dan campak ke mana-mana, sure En. Barney takkan marah punya.

32 comments

8/21/2011 02:05:00 pm

hehe. saya pun pakai handset 1230 tu sekarang. jatuh dah banyak kali tapi still boleh guna hebakk kan? hee.

8/21/2011 02:39:00 pm

owh sony yari eh..makcik ifa punya aritue pun jd gle nie..xleh gne..pastu tukar benda yg ada kaitan ngan slide2 die tue..teu yg rosak nie..hihi

8/21/2011 06:05:00 pm

Nasib ada sparekan..
Nset dulu2 lg tahan lasak kan dari Nset yg canggih2 skrg ni.. ;)

8/21/2011 07:42:00 pm

@Si Nuansa Eyqin

itu lah, orang slalu cakap kalau balik kat anjing, anjing yang mati.. hehe

8/21/2011 07:42:00 pm

@tiefazatie

ribbon atau ape ntah org panggil.. tu la yg rosak.. nasib still under warranty lg..

8/21/2011 07:43:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

itu la sis.. phone skrg ni harap cantik2, mahal2 je.. tapi yg lama2 ni jugak la yang thn..

8/21/2011 09:35:00 pm

err lepas ni namo baling2 dah..;)

yang lama kalo melayang pom still bole gune lagik .

kalo phone sekarang . melayang mesti naek gelong sikit .

hehe

:)

8/21/2011 09:55:00 pm

@aiEz

xpe2.. dah pesan kt chipmunk dah.. pasni sure x baling.. :)

8/21/2011 10:02:00 pm

@::ini belog saya . cinta hati saya::

betul3... sgt setuju!

8/21/2011 10:53:00 pm

haa...itu la tue..mmg gitu sokmo kot..hihi

8/21/2011 11:18:00 pm

tadi fon umi masuk tandas, now sementara dia pakai fon yang second gamba aisya letak hehe

8/21/2011 11:21:00 pm

@tiefazatie

org ckp kalau phone slide ni mmg problem kat ribbon die tu la.. En. barney hari tu dah 2 kali rosak..

8/21/2011 11:23:00 pm

@Fathiah Hamim

masuk tandas? tu lagi dahsyat..

lepas ni sume pakai phone mcm tu je la.. beli phone mahal2, bile rosak phone yang ni jugak yang dicari..

8/22/2011 12:02:00 am

mesti rase len je bila dah guna hp biase tu kan.. tak boleh nak usha2 sgt isi dlm tu.

8/22/2011 12:56:00 am

sudah tiba masanya utk tukar hp baru :)

8/22/2011 12:16:00 pm

hp lama2 ni slalunya tahan lagi kan dari yg baru2 punya

8/22/2011 09:26:00 pm

@n-ya

btol btol btol! =)

8/22/2011 10:10:00 pm

huhu..campak kat dinding pon gerenti ok kalau hp nokia murah tu..haha

8/22/2011 10:40:00 pm

cik ana pon mmg ade spare hp 3310 dulu2 punye tu..mmg snang kalo yg hp cggih buat hal dah ade yg spare..hehe

8/22/2011 11:51:00 pm

@~Nana 귀여운~

itu la pasal.. huhu..

8/22/2011 11:54:00 pm

owh..ye ke..ifa xpernah lak gne..hee

8/23/2011 12:09:00 am

@anamizu

mmg ade spare nye.. tp x bawak balik plak..

8/23/2011 12:09:00 am

@syahirooAhmad

yela.. basic function je.. tp xkesah la.. asalkan kitorg bleh cntct sudah la.. :)

8/23/2011 12:10:00 am

@Admin TheBlogShops

hehe.. chipmunk ckp x terasa nk tukar handset bru lg.. :)

8/23/2011 12:14:00 am

@tiefazatie

tu la yg xbest nye phone slide ni.. huhu

8/23/2011 07:57:00 pm

alahai siannye..yari masuk wad sebab jatuh ke?henset slie slalu buat perangai kan..

8/23/2011 10:20:00 pm

@Wanie

bukan setakat jatuh.. kne baling kne campak sume ade.. huhu.. tau xpe, x smpai setahun dh rosak...

8/24/2011 11:19:00 am

kita pon pakai yari jugak.. ribbon dia pon rosak..nak tukau rm150! perggghh... baik den rembat yg baru..huhuhu

8/24/2011 12:05:00 pm

@Cik Bambam

yeke? nk tukar baru phone tu pun baru lg. setahun pun x sampai lg.. huhu

8/24/2011 02:11:00 pm

@aisya
tp kita dah pakai lama.. dkt 2 thn..ahahhaha.. best jek pakai hp nie.. kamera lawaaa.. :)

8/24/2011 11:23:00 pm

@Cik Bambam

owh.. lama jugak.. sy ni dah htr berapa hari x siap2 lg ni.. rindu pulak phone tu.. haha

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...