24/08/2011

Wordless Wednesday : Dah Siap Satu!


Dalam entry INI, Chipmunk cakap nak buat biskut Cream Cheese tapi tak cukup satu bahan pulak. Try biskut lain. (Sempat jugak snap gambar, nasib baik tak hangus je).







32 comments

8/24/2011 11:45:00 am

fa dah settle buat kueh raya hehe

8/24/2011 12:00:00 pm

@Fathiah Hamim

ok, jealous.
baru siap satu ni.. huhu

wah . choki tak buat pom . tunjuk2 je . hrhr

:)

8/24/2011 12:55:00 pm

wani beli je smua :p, jum ambik kad raya utk awk kat blog wani :)

8/24/2011 12:57:00 pm

@::ini belog saya . cinta hati saya::

dah terbiasa buat je tiap2 tahun.. kalau beli rase x best plak raya.. =)

8/24/2011 01:02:00 pm

bestnya...kita x wat lagi biskut raya..

8/24/2011 01:32:00 pm

kite ade lg 2 jenis nk buat ...huhu

8/24/2011 02:10:00 pm

heee ijah hari ni baru start nk buat biskut raya hihi

8/24/2011 02:40:00 pm

sedap nampak. kita tak buat kuih raya pun.

8/24/2011 03:08:00 pm

huaaaaa...aisya dah start buat biskut raya???


Mak nak buat marathon bakar biskut raya pd wiken ni hah..

8/24/2011 04:07:00 pm

sy buat choc chip --> http://afasz.blogspot.com/2011/08/chocolate-chip-for-hari-raya.html

8/24/2011 06:44:00 pm

wah!rajinya!hihi

8/24/2011 10:08:00 pm

nyum2..dh siap ye biskut raya ? huuhu..nak cikit leh ? :P

8/24/2011 11:13:00 pm

@kama

ni pun baru siap 1.. 1 lg on the way.. =)

8/24/2011 11:13:00 pm

@faRHa@miSS Vio

sy baru siap 1.. huhu

8/24/2011 11:14:00 pm

@Ijah EmoTemo

lebih kurg je.. sy baru start semalam..

8/24/2011 11:14:00 pm

@Si Nuansa Eyqin

hehe.. sy sume buat sendiri.. =)

8/24/2011 11:15:00 pm

@lagenda

baru start semalam mak.. ni belum marathon buat kek lapis lagi.. huhu

8/24/2011 11:17:00 pm

@Cik FaRiZaM

awal2 lagi mak dah reject hari tu.. die xnk.. xtau la nape.. huhu

8/24/2011 11:17:00 pm

@tiefazatie
duduk umah ni bukan buat ape pun sis.. =)

8/24/2011 11:18:00 pm

@~Nana 귀여운~

baru je siap 1 ni.. huhu

8/24/2011 11:19:00 pm

@shazwani nizarmudin

sy pulak buat je sume.. hehe

8/24/2011 11:55:00 pm

bagus la..hihi

8/25/2011 01:37:00 am

nak sikit biskut. pos kat rumah ye. hahaha :P

8/25/2011 09:05:00 am

kmk main tempah ajak..ingin juak nk molah dikpun tp xda masa...huhu

8/25/2011 12:07:00 pm

@tiefazatie

hehe

8/25/2011 12:10:00 pm

@fiezah91

ala, nanti kalau pos hancur plak biskut tu.. hehe

8/25/2011 12:11:00 pm

@Bui Junaidi

mun mak kmk ajak di umah tok tek nang nya beli jak rasa kmk.. semadi kmk ada di rumah tok xda molah pa2 juak..

8/25/2011 02:35:00 pm

Bagussss HOMEMADE..Akak?? Standardla dik..Tunjukkkkk jerrr

8/25/2011 05:59:00 pm

@ziana

kebetulan ade kat rumah ni kak.. tu yg tlg mak buat je.. =)

8/27/2011 06:37:00 am

rya tahun ni mcm thun2 lepas mls nk bt biskut.. bli ja..

8/27/2011 05:29:00 pm

@Cik Jingga

kitorg pun mcm tahun2 lepas jugak.. buat je biskut.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...