03/11/2011

The Adventures of Tin Tin bersama Nuffnang!


Ingat tak entry Chipmunk yang INI? Setelah berpenat lelah memerah otak dengan Cik Teng-Teng, maka terhasil entry INI. Jadi seperti yang dijanjikan, hari ni Chipmunk dan En. Barney terpaksa la bawa Si Merah jalan sampai ke Midvalley. Dan seperti yang dijanjikan jugak, before 8.30 kitorang dah beratur. Nak dapat seat best punya pasal. Dan seat yang kitorang dapat tu agak puas hati jugak.



First of all, thanks Nuffnang sebab murah hati bagi Chipmunk dan En. Barney free tickets untuk tengok premiere screening of The Adventures of Tin Tin ni. In 3D pulak tu.


Movie ni kalau siapa-siapa yang tengok kartun Tin Tin masa kecik-kecik dulu mesti tertunggu-tunggu nak tengok. Macam Chipmunk jugak la. Bagi Chipmunk movie ni best. Jalan cerita penuh dengan idea-idea yang menarik, even benda-benda yang simple dan semulajadi pun diorang boleh olah jadi sesuatu yang kita mungkin tak terfikir. Unsur kelakar tu memang tak boleh tinggal. Yang paling Chipmunk tak boleh tahan gelak, masa kapal terbang terhempas di gurun sahara. Tapi cerita ni memang sangat predictable. Memang sesuai sangat la kalau bawa budak-budak kecik untuk tengok movie ni. Seriously movie ni memang best. Kalau kenal Steven Spielberg dan/atau Peter Jackson tu, memang tau la movie-movie diorang ni macam mana. Nak tengok? Tunggu je 10 November nanti ye.

Thanks again untuk Nuffnang sebab bagi 2 tiket free untuk Chipmunk dan En. Barney.

10 comments

11/03/2011 10:39:00 am

jelez! haha..bez da jak tak2 g diat tintin..hehe..btw,ktk kacak! :D

11/03/2011 01:09:00 pm

waaa dah pegi tgk dah ye..jeles2 g ngan en barney tu..hehe

11/03/2011 01:20:00 pm

wuu jeles betul, camne boleh dapat tiket dr nuffnang ni,,nuffnang curang dengan sis huhu

11/04/2011 01:43:00 am

waaa..jeles..sob2..

11/04/2011 05:02:00 pm

untung la..ada orang support tengok movie..hehhe

11/09/2011 03:25:00 pm

@Syahirah Suhaili

hehe.. yala kmk ajak ktk xmok ikot tek... aih, supan kmk lok.. haha!

11/09/2011 03:26:00 pm

@Wanie

g la tengok.. cite tu dh kuar dh.. =)

11/09/2011 03:27:00 pm

@sis92

buat ape yg nuffnang suruh.. tu yg dpt tu.. =)

11/09/2011 03:27:00 pm

@tiefazatie

hehe.. =)

11/09/2011 03:27:00 pm

@MISS COFFEE

rezeki dr nuffnang.. xsangka pun dpt.. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...