24/01/2012

Comel sangat, memang tak boleh nak tolak langsung!

Semalam masa Chipmunk tengah online dan blogwalking, Chipmunk nampak something yang menarik perhatian. Adik bongsu Chipmunk yang umur 12 tahun tu punya. So, apa lagi. Chipmunk minta la sikit. Sebab memang benda tu tak boleh ditolak pun. Nak tau apa?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Mini M&M's yang sememangnya mini dan comel. Siapa yang tak tau M&M's dan siapa yang tak tau yang M&M's ni sememangnya tak boleh ditolak. Irresistable sangat! Nasib baik Chipmunk sedar tu adik punya, kalau tak memang habis la Chipmunk kerjakan. Mahu menangis adik. 


Tengok M&M's ni kecik sangat mesti orang ingat tangan Chipmunk yang besar. Padahal tangan kecik je, tangan budak darjah 6 pun lagi besar dari ni. Ni kalau letak kat tapak tangan En. Barney ni memang macam semut je la. Memang satu bekas tu En. Barney boleh habiskan sekali makan je. 

So bangun-bangun pagi tadi, lepas En. Barney call terus on laptop sebab teringat entry hari ni tak buat lagi. Jadi Chipmunk buka la website M&M's. Dan sekali pandang je Chipmunk dah tertarik. Comel sangat!


Ni baru sikit. Ada banyak lagi yang comel-comel. Kalau nak tengok sendiri, boleh klik SINI. Dan yang paling penting. Chipmunk terleka sampai tengahari ni main game yang ada kat website M&M's ni, especially Shmuffleboard. Comel je.


Ni la game Shmuffleboard. Nak main game-game yang ada ni, boleh klik kat Fun & Games dan klik Games. Kat situ da 4-5 games. Pilih la nak main game mana satu. Dan yang bestnya, games tu semua comel-comel. Enjoy!

15 comments

1/24/2012 02:34:00 pm

hehe comel la...nice

1/24/2012 06:59:00 pm

M&M meamng sedap..terasa mcm kanak2 ribena sekejap..muahaha

1/24/2012 08:27:00 pm

wah sedapnya,
lama tk mkn m&m huhu
comel sungguh =)

1/24/2012 09:40:00 pm

lama dah x mkm M&M ni
mintak sikit aisya :p

1/24/2012 09:44:00 pm

same la.. ieyza pun suka ..sedap kn..

1/24/2012 09:51:00 pm

banyak makan manis2 cepat rosak gigi...

1/25/2012 10:07:00 pm

@Gee

comel kan? hehe

1/25/2012 10:09:00 pm

@~Nana BamBam~

sepanjang masa rasa mcm kanak2 ribena.. haha

1/25/2012 10:09:00 pm

@Lady Emilya

same la.. tu yg nmpak adik punye tu nak jugak.. hehe

1/25/2012 10:13:00 pm

@Miss Purple Ungu

alamak,.. adik dah habiskn pulak..

1/25/2012 10:14:00 pm

@ieyza afieyna

hehe.. sangat..

1/25/2012 11:04:00 pm

m&m ni tak puas nak makan..hihihi..dulu bnyk.now ciput je

1/26/2012 09:32:00 pm

@MaYa MustWany

hehe.. agak la..

1/28/2012 01:16:00 am

@Koding

mkn dlm kuantiti yg byk tapi jarang2. yg tu mcm mana plak?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...