16/01/2012

Khas Buat Cik Teng-Teng


Dalam entry yang lepas (rujuk SINI), ada sorang member blogger ni komen. Adiela nama diberi, secomel orangnya. (Tak boleh puji lebih-lebih, bahaya). Beliau tanya, Chipmunk balik ni tak ada ke buah tangan untuk Cik Teng-Teng? Well, itu harus okay.

Rujuk entry INI dan INI, Chipmunk memang suka belikan baju baru untuk Cik Teng-Teng. Baju-baju yang lepas dah kecik sebab sekarang ni Cik Teng-Teng dan makin bulat. Sebab tu yang baru ni Chipmunk beli saiz yang besar, size L. Bukan sehelai tapi dua helai terus. 



Dan bila dah sampai semalam, haruslah terus sarungkan baju tu kat badan Cik Teng-Teng kan. Jom kita tengok Cik Teng-Teng dengan baju barunya. 






Siapa-siapa nak carik baju kucing yang macam Cik Teng-Teng ni pakai ni boleh la serbu Kedai Daiso Japan. Chipmunk tak sure pulak ada kat mana je yang ada. Yang Chipmunk pernah pergi di One Utama, Sunway Pyramid dan baru buka di The Mines. RM5 je satu.

33 comments

1/16/2012 07:14:00 am

ingtkn baju untk bdak kecik..untuk kucing upeny

1/16/2012 08:19:00 am

Alahai..comelnye..
suka tgk bulu dia..lebatnye..

1/16/2012 10:10:00 am

uishh..tomeiiiinyerrr kucing!

1/16/2012 12:19:00 pm

haha..waiseh..kiut skali juak cik tengteng bebaju baru..haha..kdak baju baby jak ow..siap ada hood gk..cobala kmk ada pusak -.-'

1/16/2012 12:22:00 pm

wah.cute2.tapi sayang nye tak de kucing nak belikan baju cmtu.hehe

1/16/2012 04:27:00 pm

comelnyeeee!gerammm ngn kucing tu...

1/16/2012 04:32:00 pm

mmg baju untuk kucing ek.. comelnya pakai baju

1/16/2012 06:31:00 pm

hahahaha comel giler...gewammm! ;p

1/16/2012 08:46:00 pm

cantiiikkkk tucing diee..huhu

1/17/2012 12:17:00 am

comel la die pakai baju tu... hihi

1/17/2012 02:22:00 am

comel kucg kamu

1/17/2012 08:26:00 am

@LiLy @ MumMyQiStInA

nakal dia tu bukan main lg sis.. :)

1/17/2012 08:30:00 am

@noornazuha

hehe.. =)

1/17/2012 08:30:00 am

@Syahirah Suhaili

pujuk ktk mak ktk nun.. sekor jak jadi la.. =)

1/17/2012 08:31:00 am

@FatinAmirah

seronok bagi kucing pakai baju ni.. comel... lgpun kucing tu pun okay je.. =)

1/17/2012 08:32:00 am

@acheeqa farhana

=) =) =)

1/17/2012 08:32:00 am

@Onitsuka_hana

yup.. hehe

1/17/2012 08:54:00 am

@Paris Lipton

kan? mcm nk gigit2 je.. hehe

1/17/2012 08:55:00 am

@~Nana BamBam~

hehe.. thanks..

1/17/2012 08:55:00 am

@Cik Nurul

sangat.. hehe

1/17/2012 08:56:00 am

@mimi

thanks.. =)

1/17/2012 10:07:00 am

amboi cik teng-teng....
dapat baju baru ea....
comel larrrr....

1/17/2012 03:12:00 pm

alahai comeynyeee

1/17/2012 05:03:00 pm

comelnye..suke plak kucing tu pakai baju eh..

1/17/2012 10:05:00 pm

comelnya..wahh siap baju fesyen tuh..hihihi..kang mesti dia rap2 lak.hihihyo3

1/18/2012 11:11:00 am

@ALLYNA HASHIM

hehe. =)

1/18/2012 11:12:00 am

@nureenina

mmg comel sgt.. rse nk gigit2 je.. =)

1/18/2012 11:12:00 am

@liyana

sbab tu suke belikan die baju.. die pun suke pkai.. =)

1/18/2012 11:13:00 am

@MaYa MustWany

siap shuffle satu lagu dah ni.. hehe

1/20/2012 12:57:00 pm

@EnciK AxixOu

kucing pun pkai baju jugak.. :)

2/13/2012 09:41:00 am

comeynya cik teng teng!!!

2/14/2012 01:16:00 pm

@AtieAbid

comel2 mcm tu nakalnya bukan main lagi.. hehe

2/14/2012 01:18:00 pm

@AtieAbid

comel2 mcm tu nakalnya bukan main lagi.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...