17/01/2012

Spaghetti. Eh silap, Pasta


Dalam entry yang lepas (INI dan INI), kan Chipmunk ada bagitau yang Chipmunk sekarang ni tengah bercuti. Bila cuti start la fikir nak buat ini dan itu, pergi sana sini dan tengok movie dan drama yang ada plus baca novel yang tak terbaca lagi.

So sekarang ni Chipmunk tengah layan drama korea, Pasta. Pelakon-pelakon dia macam tak berapa nak famous je. Sebab tak kenal. Drama ni dah lama dan sure mesti ramai yang dah tengok. Cuma Chipmunk ni je yang masih tertinggal gerabak keretapi.


Setakat ni Chipmunk dah tengok sampai episod 12 dan ada 20 episod semuanya. So far cerita ni best. Memang tengok cerita ni lapar je memanjang. Yela, dah tengok pasal makanan je kan. Terliur sekejap. Nampak macam sedap je.


Gong Hyo Jin (Seo Yoo-Kyung) dan Lee Sun Gyun (Choi Hyun-Wook)

Lee Ha Nui sebagai Oh Sae-Young

Siapa-siapa yang tak tengok lagi drama ni, boleh la tengok. Best jugak. Iedya Abdullah, sila la tengok drama ni. Best. =)


20 comments

1/17/2012 06:56:00 am

sy dh lame dh tgk cite neh tapi episod 1 je . lps 2 x tgk sebab x minat . haha

1/17/2012 08:08:00 am

Pernah tgk citer ni..
tapi dah lupa2 ingat jln citer dia..lama dah tgk..
tapi mmg best..citer korea mmg selalunye Best..^_^

1/17/2012 11:31:00 am

penangan korean drama la ni ek

1/17/2012 03:19:00 pm

peminat citer korean jugak eaa???

singgah n follow sini
jom usha sana pulak ngeh2

1/17/2012 05:02:00 pm

dah lame dah citer ni..tp saya tengok tak abis..hehe..

1/17/2012 08:38:00 pm

cerita nie best..
fiqah dah tngk citer nie sampai abes dekat tv 2..
>.<
selamat menghabeskan tonton citer itu^^

1/17/2012 09:07:00 pm

wah layan korea tu..hehe pelakonnya cantik2 n nsem kan...

1/18/2012 10:43:00 am

@LiLy @ MumMyQiStInA

cite ni ada kat tv2 dulu kalau tak silap. hehe.

1/18/2012 10:43:00 am

@Cik FaRiZaM

mmg minat tgk cite korea dari dulu lagi tp masa nk tengok tu je yg xde. huhu

1/18/2012 10:44:00 am

@NOVA

hehe.. of course

1/18/2012 11:06:00 am

@liyana

blom hbis lg tgk ni.. hehe.. on the way nk habiskan.. =)

1/18/2012 11:07:00 am

@fiqah hamed

hehe.. thanks.. dlm usaha nk habiskan la ni.. =)

1/18/2012 11:07:00 am

@Cik Azizah

tau xpe.. comel2 plak tu.. hehe

1/19/2012 12:52:00 pm

cite nih besh! aritu ada tayang kat tb2. huhu

1/20/2012 12:06:00 pm

@Picoz Shupalula.

tau xpe.. best2. hehe

1/20/2012 12:52:00 pm

@EnciK AxixOu

sy pun xtgk citer nie..

4/23/2012 07:15:00 pm

bila type nama kat google..*saje nk menggedik...i baru thu dis entry ada nma i..tQ..=)nk jgak cerita ni!!hehe

4/25/2012 08:23:00 pm

@iEdYa AbDuLLaH

meh la bilik ambik... ada lg yg baru ni.. jang keun suk belakon.. argh, peduli la mcm mana nk eja nama dia.. haha

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...