11/01/2012

Baru balik dari bertapa ni.


Dah lama sangat tak buka blog kan. Bukan apa, busy dengan exam padahal paper ada satu je. Plus dengan internet ni macam apa. Sekarang ni dah okay sikit, tu pun macam siput jugak. At least better daripada before ni. Nak tunggu loading pun bukan main berjam-jam. Tu pun bagi blog yang ringan. Mana-mana blog yang berat tu memang takkan tunggu la, terus tekan [X] kat atas tu. 

By the way, sabtu ni nak balik dah. Nak tinggalkan En. Barney untuk berapa lama pulak dah. Rasa malas pulak. Macam biasa, Merah dengan Ken dan anak-anak dalam jagaan En. Barney. Biarpun rasa berat hati tu, yang buat Chipmunk tak sabar nak balik bila balik boleh masuk dapur. Adik dah siap cakap lagi, kakak balik nanti tolong buatkan lasagna sebab mak tak reti buat. Dan jugak, balik nanti boleh try resepi dalam buku yang Chipmunk beli masa Big Bad Wolf Book Sale dulu. En. Barney jangan jealous ye. Siapa suruh tak nak ikut Chipmunk balik.

Cik Elya, model buku Jamie Oliver tak berbayar.

p/s: Hari ni birthday Mak, HAPPY BIRTHDAY MAK!

10 comments

1/11/2012 09:47:00 pm

lama dah x update entry..rinduu :)

1/12/2012 08:58:00 am

owh..patutlah lama menyepi..
Nak balik KG dah..bestnye..
Selamat bercuti..^^

1/12/2012 02:59:00 pm

1- Gud luck psl exam tu tau

2- ucapkan selamat hari lahir buat mak aisya jugak yeh..

1/12/2012 06:26:00 pm

ooppss lewat sehari..happy birthday kat mak ye.

1/13/2012 01:03:00 am

thnks ziarah blog CK.. btw, blog CK lmbat x nk loading?

1/13/2012 02:17:00 am

@~Nana BamBam~

tu la.. dah nak dekat sebulan jugak x meng-update. ke dah sebulan? huhu

1/13/2012 02:17:00 am

@LiLy @ MumMyQiStInA

thanks sis.. =)

1/13/2012 02:18:00 am

@Mak Lagenda

thanks Mak..
insyaAllah, nanti sy sampaikan.. =)

1/13/2012 02:18:00 am

@MaYa MustWany

tenkiu2.. =)

1/13/2012 02:19:00 am

@cik Kartun

xpun.. ok je.. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...